Bestemming Egypte
  
  
 


 
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Egypte te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  


 
Egypte 15 daagse groepsrondreis

Reizen in Egypte is dwalen tussen eeuwenoude papyruszuilen, theedrinken aan de Nijl, fietsen in Thebe, praten met Egyptenaren over hun eeuwenoude cultuur en hun hedendaags leven... Deze groepsrondreis zit vol hoogtepunten.
Prijs v.a. € 1.125,- incl. rechtstreekse vlucht met Egypt Air.
Lees meer....

 
  
 
Egypte 16 daagse groepsrondreis Gilf Kebir

Tijdens deze groepsrondreis krijg je een minder bekende kant van Egypte te zien. In het zuidwesten ligt het National Park Gilf Kebir. Een tocht langs zandduinen, wadi’s en prehistorische rotstekeningen. En dan ‘s nachts die onmetelijke sterrenhemel...

Prijs v.a. € 2.885,- incl. rechtstreekse vlucht met Egypt Air.
Lees meer....
 
 
   

 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door één of meerdere van de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

  Egypte Zuid 8 daagse privérondreis

Faraonische schatten bekijken en heerlijk relaxen. Dat kan tijdens deze 8 daagse reis naar het zuiden van Egypte. Je verblijft in goede, comfortabele hotels in Aswan en Luxor waar het ook na afloop van de geplande excursies goed toeven  is.
Prijs v.a. € 545,- excl. vluchten.

Lees meer....
  
 
Egypte 11 daagse privérondreis met zeiltocht op de Nijl per dahabiyya, 'varen op de wind'

Op een ontspannen manier genieten van al het moois dat Egypte je te bieden heeft. Een deel van deze privérondreis wordt afgelegd per dahabiyya. Varen op de wind.

Prijs v.a. € 1.355,- excl. vluchten.
Lees meer....
 
  
 
Egypte 15 daagse privérondreis met cruise op het Nassermeer

De piramides van Giza, de Vallei der Koningen in Thebe, het tempelcomplex van Karnak en nog veel meer,  je ziet het tijdens deze privérondreis. Een ander hoogtepunt is de 4-daagse luxe cruise die je langs de Nubische tempels aan het Nassermeer voert.
Prijs v.a. € 1.845,- incl. rechtstreekse vlucht met Egypt Air.
Lees meer....