Bestemming Oman
  

  
Groepsrondreizen

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 4-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Oman te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen.
Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.
 
  
  Oman 10 daagse groepsrondreis

Deze rondreis toont je de mooiste kanten van Oman. Ontdek de eeuwenoude cultuur, de azuurblauwe wadi's en de authentieke woestijn van het Sultanaat Oman. Onderhandel met de Omani's in de souq maar ontmoet ook de dolfijnen tijdens een boottocht met een originele dhow, of spot de schildpadden in Ras al Jinz. De vrijdagse veemarkt in Nizwa doen we zeker aan!
Prijs v.a. € 1.895,- incl. vlucht. 
Lees meer....

 

  

  

  Groepsreizen naar Oman, Dubai en Abu Dhabi met gegarandeerd vertrek

Deze groepsreizen op de aangegeven data gaan altijd door, ook al boek je maar met twee personen. Je reist samen met een internationaal gezelschap en maakt gebruik van goede hotels.
Prijs v.a. € 955,- excl. vlucht.
 
Lees meer....


 

  

 

 
Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem.
Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

  Oman 10 daagse privérondreis

Sultan Qabus heet je, net als 3 miljoen andere Omani's van harte welkom in zijn mooie, bijzondere en schone golfstaat Oman. Je 10 daagse reis kun je uitbreiden met onder meer extra koffers voor Dubai en Abu Dhabi.
Prijs v.a. € 1.150,-.
 
Lees meer....