Bestemming Palestina

  
 
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen, al dan niet met Nederlandse of lokale begeleiding. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Palestina te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.


 
  
 
Palestina 10 daagse groepsrondreis

Deze reis voert je langs historische plekken en spraakmakende heiligdommen. Vele volkeren, allen met hun eigen religie, gingen je voor en hebben diepe sporen nagelaten. Tijdens de reis krijg je een goed beeld van het hedendaagse leven in Palestina. Zo wandel, eet en praat je met de lokale bevolking, zijn er gesprekken met betrokken, lokale organisaties, en worden er vluchtelingenkampen bezocht.
Prijs v.a. € 1.875,- incl. vlucht. 
Lees meer ....

 
  
 
Palestina 10 daagse wandelrondreis

Nablus, Jericho, Bethlehem, Hebron, maar ook minder bekende plaatsen worden aangedaan. In kleine groepen wordt er gewandeld over het Abrahamspad, slaap je soms bij mensen thuis en steun je de lokale economie. De reis eindigt in Jeruzalem.
Prijs v.a. € 1.445,- excl. vlucht. 
Lees meer ....

 
  
 
Palestina 15 daagse wandelrondreis

Een reis voor échte wandelliefhebbers die het ook leuk vinden om met de lokale bevolking in contact te komen en hun gebruiken en tradities willen leren kennen. Uiteraard is er ook aandacht voor de culturele en religieuze aspecten van Palestina. 
Prijs v.a. € 1.975,- incl. vlucht. 
Lees meer ....

 
  
 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 
 
  
  Palestina 8 daagse privé-wandelrondreis

Even 'n weekje in een andere wereld, niet eens zo ver weg, en volop genieten van natuur en cultuur. Al wandelend over delen van het Abrahampad verken je de mooiste plekken van Palestina, maak je kennis met haar gastvrije bevolking en proef je van de lokale keuken.
Prijs v.a. € 2.525,- excl. vlucht. 
Lees meer ....