Bestemming Tunesië

   
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Tunesië te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  
  Tunesië 15 daagse groepsrondreis

Tunesië is meer dan zee en strand alleen. Tijdens deze zeer gevarieerde reis zie je de vele mooie highlights die dit land te bieden heeft en is er ook voldoende tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Prijs v.a. € 1.495,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air. 
Lees meer....

 

  

 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door één of meerdere van de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

  Tunesië 11 daagse privérondreis

In 11 dagen met z’n tweeën of met ’n door jou samengesteld groepje Tunesië door. Je rijdt zelf of wordt rondgereden door een ervaren chauffeur/gids. De overnachtingen zijn geboekt in goede, comfortabele hotels. Deze privérondreis langs de hoogtepunten van Tunesië is in overleg met ons aan te passen of uit te breiden.
Prijs v.a. € 1.195,- excl. vlucht. 
Lees meer....

 

  

  Tunesië 11 daagse privérondreis woestijn

Tijdens deze privérondreis ligt de nadruk op het zuiden van Tunesië en brengt je privé chauffeur/gids je naar woestijnstadjes, bergoases, zandvlaktes, holwoningen en ‘ksour’. Ook is is er een kamelentocht met overnachting in de woestijn. Maak kennis met ‘le grand sud Tunisien’.
Prijs v.a. € 1.965,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air.
Lees meer....

  

  Tunesië 11 daagse privérondreis klassieke hoogtepunten

Laat je gedurende deze reis rondrijden langs de Fenicische en Romeinse hoogtepunten van Tunesië en bekijk de oude steden uit het begin van onze jaartelling en ver daarvoor. Carthago, Dougga, Bulla Regia,.... Natuurlijk worden El Jem en het Bardo Museum bezocht en wordt er aandacht geschonken aan de islamitische cultuur. Ook deze privérondreis kan naar eigen wens worden aangepast.
Prijs v.a. € 1.915,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air.

Lees meer....