Bestemming Turkmenistan
  

 

  Wat wil je doen in Turkmenistan?

In Turkmenistan kun je veel kanten op. Je kunt er met z'n tweeën, of met een eigen groepje rondreizen, al dan niet op maat. Off road en avontuurlijk of lekker comfortabel per trein. Wil je 8 dagen, 9, 10, 12, 14 dagen of 3 weken? Vraag een offerte aan of scroll naar beneden om de uitgewerkte mogelijkheden te bekijken.


 

  

   
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Turkmenistan te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.
 
  


  Zijderoute per trein, 14 daagse rondreis

Ervaar de Zijderoute tijdens deze treinreis door de fascinerende culturen van Turkmenistan, Oezbekistan en Kazachstan. Afwisselend wordt er overnacht in een
comfortabel treincompartiment of in goede klasse hotels.
Prijs v.a. € 2.995,-.
Lees meer....

  
  
 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door één of meerdere van de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

  Turkmenistan & Oezbekistan 19 daagse privérondreis

Tussen het Turkmeense Ashgabat en het Oezbeekse Tashkent bezoek je voormalige Zijderoute steden, bekijk je eeuwenoude, maar ook gloednieuwe bouwwerken en maak je kennis met de kleurrijke bevolking én de afwisselende natuur. Maar liefst zeven sites in deze twee landen zijn op de lijst van werelderfgoed van Unesco geplaatst.
Je krijgt ze allemaal te zien.
Prijs v.a. € 2.295,-.
Lees meer ...

 

  

  

  Turkmenistan 10 daagse privérondreis

Tijdens deze reis krijg je de hoogtepunten te zien van dit bijzondere land. Ashgabat, Yangikala, de gaskrater in Darwaza, Konye Urgench, Merw; het wordt allemaal bezocht.
Mocht je toch langer op een bepaalde plek willen blijven of iets extra's willen bezoeken, kijk dan in onze extra koffers.

Prijs v.a. € 1.455,-.
 
Lees meer ...

 

  

  

  Koffers Turkmenistan

De standaardreizen zijn uit te breiden of te verlengen met verschillende koffers. Extra dagen in Ashgabat, een treinreis naar Mary, de nachttrein naar Turkmenbashi, kampovernachting in Darwaza.
Lees verder om de diverse mogelijkheden te bekijken.