Privérondreizen
  

 

 
Laat je inspireren door één of meerdere van onze rondreizen en/of extra koffers. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

  Armenië 10 daagse privérondreis

Tijdens deze individuele reis kun je volop genieten van de culturele hoogtepunten, de natuur en het dagelijkse leven in Armenië. Maak kennis met de uitermate vriendelijke bevolking en verwonder je over de boeiende geschiedenis van dit prachtige land.
Prijs v.a. € 1.315,-.
Lees meer....
 

  

 

  Armenië in bloei 10 daagse privérondreis

Een mooie reis tijdens de bloeiperiode van de Armeense flora. Enkele duizenden soorten zijn er te vinden in de uitgestrekte natuurgebieden van het land. In de maanden juni en begin juli zijn de meeste bloemen en planten in volle bloei. Uiteraard wordt er ook voldoende tijd aan de culturele hoogtepunten van dit land besteed.
Prijs v.a. € 800,-. 
Lees meer....
 

  

 

  Armenië, via Georgië naar Oost-Anatolië 14 daagse privérondreis

Het eeuwenoude Armeense erfgoed heeft tijdens deze reis een hoofdrol met de mythologische berg 'de Ararat' als stralend middelpunt.
Prijs v.a. € 1.395,-.
Lees meer....
 

  

 

  Cyprus 10 daagse privérondreis

Met een huurauto ontspannen dit eiland rond en op z'n tijd een stop maken bij een van de archeologische vindplaatsen, kerkjes, stadjes of gewoon om van het uitzicht te genieten. Comfortabele hotels en vervoer zijn geregeld. Heb je toch liever een chauffeur die je rondrijdt? Ook dat kan.
Prijs v.a. € 575,-.
Lees meer....

 

  

 

  Egypte Zuid 8 daagse privérondreis

Faraonische schatten bekijken en heerlijk relaxen. Dat kan tijdens deze 8 daagse reis naar het zuiden van Egypte. Je verblijft in goede, comfortabele hotels in Aswan en Luxor waar het ook na afloop van de geplande excursies goed toeven  is.
Prijs v.a. € 545,- excl. vluchten.
Lees meer....

 

  

  Egypte 11 daagse privérondreis met tocht op de Nijl per dahabiyya, 'varen op de wind'

Op een ontspannen manier genieten van al het moois dat Egypte je te bieden heeft. Een deel van deze individuele reis wordt afgelegd per dahabiyya. Varen op de wind.
Prijs v.a. € 1.355,- excl. vluchten.
Lees meer....

 

  

  

  Egypte 15 daagse privérondreis met cruise op het Nassermeer

De piramides van Giza, de Vallei der Koningen in Thebe, het tempelcomplex van Karnak en nog veel meer,  je ziet het tijdens deze individuele rondreis. Een ander hoogtepunt is de 4-daagse luxe cruise die je langs de Nubische tempels aan het Nassermeer voert.
Prijs v.a. € 1.845,- incl. rechtstreekse vlucht met Egypt Air.
Lees meer....

 

  

 

  Georgië Oost 10 daagse privérondreis

In een rustig reistempo reis je met z'n tweeën of met een klein groepje door deze voormalige Sovjetrepubliek. Verschillende landschappen trekken aan je voorbij; de droge steppe aan de oostelijke grens bij Azerbaidzjan, de groene wijnheuvels in Kachetië en niet te vergeten de bergachtige omgeving van de Kaukasus. Prachtige natuur en steden met een rijke historie. Verlenging naar Azerbaidzjan is mogelijk.
Prijs v.a. € 570,-.
Lees meer....
 

  

 

  Georgië West 11 daagse privérondreis

Bij deze rondreis, die al bij twee personen door kan gaan, doe je de historische steden Tbilisi en Kutaisi aan, maar staan er ook wandelingen door de imposante Kaukasus en het nationale park rondom Borjomi op het programma. Een goede balans tussen cultuur en natuur. Laat je rijden door onze chauffeur of rijd zelf door dit verrassend aangename land. Verlenging naar Azerbaidzjan is mogelijk.   
Prijs v.a. € 750,-.
Lees meer....
 

  

  

  Iran 15 daagse privérondreis

Deze Iran reis heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Individueel, maar nooit alleen want overal in dit fascinerende land kom je de vriendelijke en vooral nieuwsgierige Iraniër tegen. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a.
€ 1.900,-.
Lees meer...

 

  

  

  Perzië 15 daagse privérondreis

Een prachtige ontspannen reis langs de culturele highlights van het oude Perzië. Isfahan, Persepolis, Shiraz, Yazd, Bishapur, Firuzabad, maar ook aandacht voor de natuur, de Qashqai nomaden en voldoende ruimte voor eigen interesses. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a.
€ 2.195,-.
Lees meer....

 

  

  

  Iran Noord 15 daagse privérondreis

Cultuurhistorische steden aan de Zijderoute, bergen en  adembenemende landschappen. Beleef het in het meest kleurrijke deel van Iran. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a.
€ 1.900,-.
Lees meer.....
 

  

  

 
Rondje Iran, 11 daagse privérondreis

Alle hoogtepunten komen aan bod bij deze korte Iran reis. Ervaar de bijzondere geschiedenis van de Perzen tijdens je rondreis door Teheran, Shiraz, Yazd, Isfahan en Kashan. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.650,-.
Lees meer.....

 

  

  

 
Iran per trein, 12 daagse privérondreis

Beleef het eeuwenoude Perzië per trein. Ontdek de 3000 jaar oude beschaving in Teheran, Yazd, Shiraz en Isfahan en ervaar het bedevaartsgebeuren in Mashhad. Lange trajecten worden over het algemeen per comfortabele trein afgelegd, op andere stukken staat er een auto met chauffeur voor je klaar.
Prijs v.a. € 1.450,-.
Lees meer .....

 

  

  

  Jordanië 9 daagse privérondreis

Tijdens deze individuele rondreis rijd je zelf in een huurauto of word je door een privé chauffeur naar alle highlights van Jordanië gereden. Wil je ergens wat langer blijven of wil je liever wat luxere hotelaccommodatie dan standaard wordt aangeboden? We regelen het voor je.
Prijs v.a. € 615,-. 
Lees meer....

 

  

  

  Jordanië 13 daagse privérondreis

Petra, Wadi Rum, Jerash, de Dode én de Rode Zee, maar ook de natuurgebieden van Wadi Mujib, Dana en Wadi Feynan zijn in dit programma opgenomen. De reis begint in de hoofdstad Amman. Je krijgt dus al het moois van Jordanië te zien.
Prijs v.a. € 1.095,-. 
Lees meer ....

 

  

  

  Libanon 11 daagse privérondreis

Dit kleine land in het Midden-Oosten heeft niet alleen een zeer gevarieerde bevolking, ook qua cultuur en natuur heeft het het nodige te bieden. En dan hebben we het nog niet eens over de vele heerlijke mezze die je er kunt eten ....
Prijs v.a. € 1.095,-.
Lees meer....

 

  

  

  Marokko 16 daagse privérondreis

Neem de tijd om de fraaie koningssteden en het uiterst gevarieerde landschap van het Koninkrijk Marokko goed in je op te nemen tijdens deze 16 daagse rondreis.
Prijs v.a. € 1.200,-
Lees meer....

 

  

  

  Marokko Noord 15 daagse privérondreis

Met z’n tweeën of met een klein groepje het minder bekende, maar zeker zo mooie noorden van Marokko ontdekken. Genieten van het mooie berglandschap, de zee, de Andalusische sfeer in de blauw-witte stadjes en de koningsstad Fès.
Prijs v.a. € 995,-. 
Lees meer....

 

  

  

  Marokko Zuid 11 daagse privérondreis

Op je gemak het zuiden van Marokko ontdekken. Dwalen door kasba's en struinen langs dadelpalmen, opgaan in de stilte van de woestijn en theedrinken met gastvrije Berbers.
Prijs v.a. € 900,-.
 
Lees meer....

 

  

  

  Marokko Koningssteden 9 daagse privérondreis

De vier koningssteden van Marokko delen een rijk cultureel verleden maar hebben ook elk hun eigen karakter. Tijdens deze reis verblijf je in elke stad in een sfeervol, comfortabel hotel. Wil je zelf rijden in een huurauto? Geen probleem. Of laat je je liever rondrijden in een privé auto of busje met chauffeur? Dat kan ook!
Prijs v.a. € 795,-.  
Lees meer....

 

  

  

  Mongolië 15 daagse privérondreis

Mongolie is een land van nomaden, uitgestrekte, adembenemende landschappen en natuur. Het heeft alle ingrediënten in zich voor een onvergetelijke reiservaring.
Prijs v.a. € 1.500,- excl. vlucht.

Lees meer.... 

 

  

  

  Oezbekistan 13 daagse privérondreis

Meer dan 2000 jaar wordt er al gereisd over de Zijderoute van Oezbekistan. Volg net als je voorgangers het Koninklijke pad naar Samarkand en het spirituele pad naar de heilige stad Bukhara.
En vergeet vooral ook het pittoreske in leem gehulde stadje Khiva niet.

Deze reis is te verlengen met een aantal natuurlijke en avontuurlijke uitstapjes. Zie hiervoor de extra reiskoffers.
Prijs v.a. € 1.095,-
. 
Lees meer...

 

  

  

  Oman 10 daagse privérondreis

Sultan Qabus heet je, net als 3 miljoen andere Omani's van harte welkom in zijn mooie, bijzondere en schone golfstaat Oman. Je 10 daagse reis kun je uitbreiden met onder meer extra koffers voor Dubai en Abu Dhabi.
Prijs v.a. € 920,-. 
Lees meer....
 

  

  

  Palestina 8 daagse privéwandelrondreis

Even 'n weekje in een andere wereld, niet eens zo ver weg, en volop genieten van natuur en cultuur. Al wandelend over delen van het Abrahampad verken je de mooiste plekken van Palestina, maak je kennis met haar gastvrije bevolking en proef je van de lokale keuken.
Prijs v.a. € 2.525,- excl. vlucht. 
Lees meer ....

 

  

  

  Tunesië 11 daagse privérondreis

In 11 dagen met z’n tweeën of met ’n door jou samengesteld groepje Tunesië door. Je rijdt zelf of wordt rondgereden door een ervaren chauffeur/gids. De overnachtingen zijn geboekt in goede, comfortabele hotels. Deze individuele rondreis langs de hoogtepunten van Tunesië is in overleg met ons aan te passen of uit te breiden.
Prijs v.a. € 1.195,- excl. vlucht. 
Lees meer....

 

  

  

  Tunesië 11 daagse privérondreis woestijn

Tijdens deze individuele rondreis ligt de nadruk op het zuiden van Tunesië en brengt je privé chauffeur/gids je naar woestijnstadjes, bergoases, zandvlaktes, holwoningen en ‘ksour’. Ook is is er een kamelentocht met overnachting in de woestijn. Maak kennis met ‘le grand sud Tunisien’.

Prijs v.a. € 1.965,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air.

Lees meer....

 

  

  

  Tunesië 11 daagse privérondreis klassieke hoogtepunten

Laat je gedurende deze reis rondrijden langs de Fenicische en Romeinse hoogtepunten van Tunesië en bekijk de oude steden uit het begin van onze jaartelling en ver daarvoor. Carthago, Dougga, Bulla Regia,.... Natuurlijk worden El Jem en het Bardo Museum bezocht en wordt er aandacht geschonken aan de islamitische cultuur. Ook deze individuele rondreis kan naar eigen wens worden aangepast.
Prijs v.a. € 1.915,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air.
Lees meer....

  

 

  Turkmenistan 10 daagse privérondreis

Tijdens deze reis krijg je de hoogtepunten te zien van dit bijzondere land. Ashgabat, Yangikala, de gaskrater in Darwaza, Konye-Urgench, Merw; het wordt allemaal bezocht.
Mocht je toch langer op een bepaalde plek willen blijven of iets extra's willen bezoeken, kijk dan in onze extra koffers.

Prijs v.a. € 1.455,-.
 
Lees meer ...


  

 

  Turkmenistan & Oezbekistan 19 daagse privérondreis

Tussen het Turkmeense Ashgabat en het Oezbeekse Tashkent bezoek je voormalige Zijderoute steden, bekijk je eeuwenoude, maar ook gloednieuwe bouwwerken en maak je kennis met de kleurrijke bevolking én de afwisselende natuur. Maar liefst zeven sites in deze twee landen zijn op de lijst van werelderfgoed van Unesco geplaatst. Je krijgt ze allemaal te zien.
Prijs v.a. € 2.295,-.
Lees meer....