Saffraan Specials

  
  Egypte 11 daagse privérondreis met zeiltocht op de Nijl per dahabiyya, 'Varen op de wind'

Op een ontspannen manier genieten van al het moois dat Egypte je te bieden heeft. Een deel van deze individuele reis wordt afgelegd per dahabiyya. Varen op de wind.
Prijs v.a. € 1.355,- excl. vluchten.
Lees meer....


 
  
  Egypte 16 daagse groepsrondreis Gilf Kebir

Tijdens deze groepsrondreis krijg je een minder bekende kant van Egypte te zien. In het zuidwesten ligt het National Park Gilf Kebir. Een tocht langs zandduinen, wadi’s en prehistorische rotstekeningen. En dan ‘s nachts die onmetelijke sterrenhemel... 

Prijs v.a. € 2.885,- incl. rechtstreekse vlucht met Egypt Air. 
Lees meer....

 
  
 
Jordanië 10 daagse fotoreis

Samen met andere enthousiaste fotografieliefhebbers (beginners en gevorderden) maak je o.l.v. reisfotograaf Robert van Sluis een reis door het zeer fotogenieke en gastvrije Jordanië. Leer de mooiste foto's maken in de straten van Amman, maak portretten van de kleurrijke bewoners van Petra en fotografeer bijzondere rotsformaties tegen een schitterende sterrenhemel in Wadi Rum ...

Prijs v.a. € 1.885,-.
Lees meer ....
 
  
  Jordanië 13 daagse groepsrondreis

Behalve het bezoeken van de bekende hoogtepunten van Jordanië wordt er bij deze groepsrondreis ook gewandeld in de groene heuvels ten noorden van Amman en in Dana.
Ook in Petra heb je de mogelijkheid wat extra wandelingen te maken. Een actieve, maar ook weer niet té zware reis voor wandelliefhebbers.
Prijs v.a. € 1.595,- incl. rechtstreekse vlucht met Royal Jordanian Airlines.  Lees meer....