Groepsrondreizen

  

  
Groepsrondreizen

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van de bestemming van je keuze te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen.
Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  
  Armenië 10 daagse groepsrondreis

Bij Armenië denkt men vaak het eerst aan Armeense kerkjes en aan de moeizame historische relatie met Turkije en Rusland. Armenië heeft echter heel wat meer te bieden. Er is prachtige natuur in een adembenemend landschap, maar ook zijn er levendige steden zoals Yerevan,  waar je je op cultureel gebied uitstekend kunt vermaken.
Prijs v.a. € 1.345,- incl. vlucht. Lees meer....
 

  

 

  Egypte 15 daagse groepsrondreis

Reizen in Egypte is dwalen tussen eeuwenoude papyruszuilen, theedrinken aan de Nijl, fietsen in Thebe, praten met Egyptenaren over de revolutie... Deze groepsrondreis zit vol hoogtepunten.
Prijs v.a. € 1.125,- incl. rechtstreekse vlucht met Egypt Air.
 
Lees meer...


 

  

 

  Egypte 16 daagse groepsrondreis Gilf Kebir

Tijdens deze groepsrondreis krijg je een minder bekende kant van Egypte te zien. In het zuidwesten ligt het National Park Gilf Kebir. Een tocht langs zandduinen, wadi's en prehistorische rotstekeningen. En dan 's nachts die onmetelijke sterrenhemel...
Prijs v.a. € 2.885,- incl. rechtstreekse vlucht met Egypt Air.
Lees meer....


 

  

 

  Georgië & Armenië 15 daagse groepsrondreis

Prachtige natuur in een zeer gevarieerd landschap. Van de hoge bergtoppen van de Kaukasus en de Aragats tot de gortdroge steppe aan de grens met Azerbeidzjan. En daartussenin de rijke groene wijnakkers. Alles kom je tegen in Georgië en Armenië.
Prijs v.a. € 1.995,- incl. vlucht.
Lees meer....

 

  

 

 
Iran 15 daagse groepsrondreis

Ontdek de enorme culturele erfenis van het oude Perzië. Vergaap je aan de turquoise moskeeën van Isfahan en proef de sfeer van rozen, nachtegalen en poëzie in Shiraz.
Prijs v.a. € 1.895,- incl. rechtstreekse vlucht.
Lees meer....

 

  

 

  Perzië, reis naar het hart van Iran, 15 daagse groepsrondreis

De centraal gelegen 'Fars' provincie was het domicilie van menig Perzische monarch. De historische plekken in Persepolis, Kazerun, Bishapur, maar ook de culturele erfenissen van de Shahs, ze komen allemaal aan bod in deze bakermat van de Perzische cultuur. Uiteraard  worden Isfahan, Kashan en andere culturele bolwerken  uitvoerig bezocht.
Prijs v.a. € 2.250,- incl. rechtstreekse vlucht en Nederlandstalige begeleiding.
Lees meer....

 

  

 

 
Iran Noord én Zuid, cultuur én natuur, 15 daagse groepsrondreis

Het vruchtbare Alborzgebergte, de rijst- en theevelden langs de Kaspische Zee, woestijn- en steppegebieden, prachtige architectuur en nog veel meer.

Tijdens deze reis beleef je de rijke verscheidenheid in de natuur van het noorden én de cultuurhistorische erfstukken van de beroemde steden in het zuiden.
Prijs v.a. € 2.095,- incl. rechtstreekse vlucht.

Lees meer....

 
  
 
Jordanië 10 daagse fotoreis

Samen met andere enthousiaste fotografieliefhebbers (beginners en gevorderden) maak je o.l.v. reisfotograaf Robert van Sluis een reis door het zeer fotogenieke en gastvrije Jordanië. Leer de mooiste foto's maken in de straten van Amman, maak portretten van de kleurrijke bewoners van Petra en fotografeer bijzondere rotsformaties tegen een schitterende sterrenhemel in Wadi Rum ...

Prijs v.a. € 1.885,- incl. vlucht.
Lees meer ....
 

  

 

  Jordanië 13 daagse groepsrondreis

Behalve het bezoeken van de bekende hoogtepunten van Jordanië wordt er bij deze groepsrondreis ook gewandeld in de groene heuvels van het Ajlun Nature Reserve en in Dana. Ook in Petra heb je de mogelijkheid wat extra wandelingen te maken. Een actieve, maar ook weer niet té zware reis voor wandelliefhebbers.
Prijs v.a. € 1.595,- incl. rechtstreekse vlucht met Royal Jordanian Airlines.  Lees meer ....

  

  
Libanon 11 daagse groepsrondreis

Antiek en
modern in Beirut, de souq in Sidon, opgravingen in Byblos, en Baalbek, maar ook de cederbossen en mooie natuur in het Shoufgbergte en Wadi Qadisha komen aan bod tijdens deze reis. Reizen met een kleine groep door dit kleine landje is groots!
Prijs v.a. € 995,- excl. vlucht.
Lees meer ....

 
  
  Marokko 16 daagse groepsrondreis

In 16 dagen langs kleurige souqs, statige moskeeën, koninklijke stadspoorten en paleizen in de steden, eeuwenoude kasba's en lemen huizen in de valleien en natuurlijk de zandduinen in de woestijn. Maak kennis met de vriendelijke bevolking van dit land en geniet van heerlijke gerechten zoals 'tajine', 'briwat' en 'harira'.
Prijs v.a. € 1.375,- incl. rechtstreekse vlucht met Royal Air Maroc.
Lees meer....
 

  

 

  Mongolië 15 daagse jubileumrondreis

Om te vieren dat we 5 jaar bestaan, organiseren we in juni 2018 een feestreis met een kleine groep naar Mongolië.
Prijs v.a. € 1.650,- excl. vlucht.
 
Gegarandeerd vertrek op 8 juni 2018.
Lees meer....


 

  

 

  Oezbekistan 13 daagse groepsrondreis

Tartaren, Perzen, Mongolen en uiteraard de Russen zijn een aantal van de volkeren die Oezbekistan hebben 'bezeten'. Hun sporen zijn tot op de dag vandaag overal terug te vinden, ook in de hedendaagse Oezbeekse bevolking. Een rijke mix van cultuur en kunst die deze reis tot een gevarieerde en boeiende ervaring zal maken. De Oezbeek heet je welkom in het oude hart van Centraal-Azië.
Prijs v.a. € 1.795,- incl. vlucht
met Uzbekistan Airways.

Lees meer....

  

 

  Zijderoute per trein, 14 daagse rondreis

Ervaar de Zijderoute tijdens deze treinreis door de fascinerende culturen van Turkmenistan, Oezbekistan en Kazachstan. Afwisselend wordt er overnacht in een
comfortabel treincompartiment of in goede klasse hotels.
Prijs v.a. € 2.995,-.
Lees meer....

  
  
  Groepsreizen naar Oman, Dubai en Abu Dhabi met gegarandeerd vertrek

Deze groepsreizen op de aangegeven data gaan altijd door, ook al boek je maar met twee personen. Je reist samen met een internationaal gezelschap en maakt gebruik van goede hotels.
Prijs v.a. € 975,- excl. vlucht.
  Lees meer....

 

  

  

  Palestina 10 daagse groepsrondreis

Deze reis voert je langs historische plekken en spraakmakende heiligdommen. Vele volkeren, allen met hun eigen religie, gingen je voor en hebben diepe sporen nagelaten. Tijdens de reis krijg je een goed beeld van het hedendaagse leven in Palestina. Zo wandel, eet en praat je met de lokale bevolking, zijn er gesprekken met betrokken, lokale organisaties, en worden er vluchtelingenkampen bezocht.
Prijs v.a. € 1.875,- incl. vlucht. 
Lees meer ....

 

  

  

 
Palestina 10 daagse wandelrondreis

Nablus, Jericho, Bethlehem, Hebron, maar ook minder bekende plaatsen worden aangedaan. In kleine groepen wordt er gewandeld over het Abrahamspad, slaap je soms bij mensen thuis en steun je de lokale economie. De reis eindigt in Jeruzalem.
Prijs v.a. € 1.445,- excl. vlucht. 
Lees meer ....

 
  
  Palestina 15 daagse wandelrondreis

Een reis voor échte wandelliefhebbers die het ook leuk vinden om met de lokale bevolking in contact te komen en hun gebruiken en tradities willen leren kennen. Uiteraard is er ook aandacht voor de culturele en religieuze aspecten van Palestina. 
Prijs v.a. € 1.975,- incl. vlucht. 
Lees meer ....

 

  

  

  Tunesië 15 daagse groepsrondreis

Tunesië is meer dan zee en strand alleen. Tijdens deze zeer gevarieerde reis zie je de vele mooie highlights die dit land te bieden heeft en is er ook voldoende tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Prijs v.a. € 1.495,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air.
Lees meer....