Bestemming Armenië  

  
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Armenië te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  
  Armenië 10 daagse groepsrondreis

Bij Armenië denkt men vaak het eerst aan Armeense kerkjes en aan de moeizame historische relatie met Turkije en Rusland. Armenië heeft echter heel wat meer te bieden. Er is prachtige natuur in een adembenemend landschap, maar ook zijn er levendige steden zoals Yerevan,  waar je je op cultureel gebied uitstekend kunt vermaken.
Prijs v.a. € 1.395,- incl. vlucht.   Lees meer....


 

  

 

  Georgië & Armenië 15 daagse groepsrondreis

Prachtige natuur in een zeer gevarieerd landschap. Van de hoge bergtoppen van de Kaukasus en de Aragats tot de gortdroge steppe aan de grens met Azerbeidzjan. En daartussenin de rijke groene wijnakkers. Alles kom je tegen in Georgië en Armenië.
Prijs v.a. € 1.995,- incl. vlucht. 
Lees meer....

  

 

 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door één of meerdere van de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

  Armenië 10 daagse privérondreis

Tijdens deze privérondreis reis kun je volop genieten van de culturele hoogtepunten, de natuur en het dagelijkse leven in Armenië. Maak kennis met de uitermate vriendelijke bevolking en verwonder je over de boeiende geschiedenis van dit prachtige land.
Prijs v.a. € 1.315,-.
Lees meer....

  

 

  Armenië in bloei 10 daagse privérondreis

Een mooie reis tijdens de bloeiperiode van de Armeense flora. Enkele duizenden soorten zijn er te vinden in de uitgestrekte natuurgebieden van het land. In de maanden juni en begin juli zijn de meeste bloemen en planten in volle bloei. Uiteraard wordt er ook voldoende tijd aan de culturele hoogtepunten van dit land besteed.
Prijs v.a. € 800,-. 
Lees meer....
 

  

 

  Armenië, via Georgië naar Oost-Anatolië 14 daagse privé- rondreis

Het eeuwenoude Armeense erfgoed heeft tijdens deze reis een hoofdrol met de mythologische berg 'de Ararat' als stralend middelpunt.
Prijs v.a. € 1.395,-.
Lees meer....