Bestemming Georgië  

  
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Georgië te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  
  Georgië & Armenië 15 daagse groepsrondreis

Prachtige natuur in een zeer gevarieerd landschap. Van de hoge bergtoppen van de Kaukasus en de Aragats tot de gortdroge steppe aan de grens met Azerbeidzjan. En daartussenin de rijke groene wijnakkers. Alles kom je tegen in Georgië en Armenië.
Prijs v.a. € 1.995,- incl. vlucht.
Lees meer....
 

  

 

 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door één of meerdere van de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

  Georgië Oost 10 daagse privérondreis

In een rustig reistempo reis je met z'n tweeën of met een klein groepje door deze voormalige Sovjetrepubliek. Verschillende landschappen trekken aan je voorbij; de droge steppe aan de oostelijke grens bij Azerbeidzjan, de groene wijnheuvels in Kachetië en niet te vergeten de bergachtige omgeving van de Kaukasus. Prachtige natuur en steden met een rijke historie. Verlenging naar Azerbeidzjan is mogelijk.
Prijs v.a. € 570,-.
Lees meer....
 

  

 

  Georgië West 11 daagse privérondreis

Bij deze rondreis, die al bij twee personen door kan gaan, doe je de historische steden Tbilisi en Kutaisi aan, maar staan er ook wandelingen door de imposante Kaukasus en het nationale park rondom Borjomi op het programma. Een goede balans tussen cultuur en natuur. Laat je rijden door onze chauffeur of rijd zelf door dit verrassend aangename land. Verlenging naar Azerbeidzjan is mogelijk.  
Prijs v.a. € 750,-.
Lees meer....
 

  

 

  Armenië, via Georgië naar Oost Anatolie 14 daagse  privérondreis

Het eeuwenoude Armeense erfgoed heeft tijdens deze reis een hoofdrol met de mythologische berg 'de Ararat' als stralend middelpunt.
Prijs v.a. € 1.395,-.
Lees meer....