Bestemming Iran
  


 
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Iran te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  
 
Iran 15 daagse groepsrondreis

Ontdek de enorme culturele erfenis van het oude Perzië. Vergaap je aan de turquoise moskeeën van Isfahan en proef de sfeer van rozen, nachtegalen en poëzie in Shiraz.
Prijs v.a. € 1.895,- incl. rechtstreekse vlucht.
Lees meer....

 
  
  Perzië, reis naar het hart van Iran, 15 daagse groepsrondreis

De centraal gelegen 'Fars' provincie was het domicilie van menig Perzische monarch. De historische plekken in Persepolis, Kazerun, Bishapur, maar ook de culturele erfenissen van de Shahs, ze komen allemaal aan bod in deze bakermat van de Perzische cultuur. Uiteraard  worden Isfahan, Kashan en andere culturele bolwerken  uitvoerig bezocht.
Prijs v.a. € 2.250,- incl. rechtstreekse vlucht en Nederlandstalige begeleiding.
Lees meer....

 
  
 
Iran Noord én Zuid, cultuur én natuur, 15 daagse groepsrondreis

Het vruchtbare Alborzgebergte, de rijst- en theevelden langs de Kaspische Zee, woestijn- en steppegebieden, prachtige architectuur en nog veel meer.

Tijdens deze reis beleef je de rijke verscheidenheid in de natuur van het noorden én de cultuurhistorische erfstukken van de beroemde steden in het zuiden.
Prijs v.a. € 2.095,- incl. rechtstreekse vlucht.
Lees meer....

 
  
 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door één of meerdere van de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

 

 
Iran 15 daagse privérondreis

Perzische cultuur, historie en religie. Deze Iran reis heeft alle ingrediënten voor een gevarieerde en onvergetelijke reis. Individueel, maar nooit alleen want overal in dit fascinerende land kom je de vriendelijke, en vooral nieuwsgierige Iraniër tegen die je graag gezelschap houdt. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.900,-.
Lees meer....
 
  
 
Perzië 15 daagse privérondreis

Een prachtige ontspannen reis langs de culturele highlights van het oude Perzië. Isfahan, Persepolis, Shiraz, Yazd, Bishapur, Firuzabad, maar ook aandacht voor de natuur, de Qashqai nomaden en voldoende ruimte voor eigen interesses. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.495,-.
Lees meer....
 
  
 
Iran Noord 15 daagse privérondreis

Cultuurhistorische steden aan de Zijderoute, bergen en  adembenemende landschappen. Laat je verrassen in het meest kleurrijke deel van Iran. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.900,-.
Lees meer.....

 
  
 
Rondje Iran, 11 daagse privérondreis

Alle hoogtepunten komen aan bod bij deze korte Iran reis. Ervaar de bijzondere geschiedenis van de Perzen tijdens je rondreis door Teheran, Shiraz, Yazd, Isfahan en Kashan. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.800,-.
Lees meer.....

 
  
  Iran per trein, 12 daagse privérondreis

Beleef het eeuwenoude Perzië per trein. Ontdek de 3000 jaar oude beschaving in Teheran, Yazd, Shiraz en Isfahan en ervaar het bedevaartsgebeuren in Mashhad. Lange trajecten worden over het algemeen per comfortabele trein afgelegd, op andere stukken staat er een auto met chauffeur voor je klaar.
Prijs v.a. € 1.450,-.
Lees meer .....