Bestemming Iran

  


 
Groepsrondreizen

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Iran te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen.
Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  
 
Iran 15 daagse groepsrondreis

Ontdek de enorme culturele erfenis van het oude Perzië. Vergaap je aan de turquoise moskeeën van Isfahan en proef de sfeer van rozen, nachtegalen en poëzie in Shiraz.
Prijs v.a. € 1.895,- incl. rechtstreekse vlucht.
Gegarandeerd vertrek op 23 april.
Lees meer....

 
  
  Perzië per trein, 12 daagse rondreis

Beleef het eeuwenoude Perzië met de trein in de sprookjesachtige sfeer van 1001 nacht. Ontdek de 3000 jaar oude beschaving in Teheran, Isfahan, Shiraz en Yazd. Afwisselend wordt er overnacht in een comfortabel treincompartiment of in goede klasse hotels.
Prijs v.a. € 3.050,-.
Lees meer.....


 
  
 
Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door één of meerdere van de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem.
Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

 
Iran 15 daagse privérondreis

Perzische cultuur, historie en religie. Deze Iran reis heeft alle ingrediënten voor een gevarieerde en onvergetelijke reis. Individueel, maar nooit alleen want overal in dit fascinerende land kom je de vriendelijke, en vooral nieuwsgierige Iraniër tegen die je graag gezelschap houdt. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a.
€ 1.900,-.
Lees meer....
 
  
 
Perzië 15 daagse privérondreis

Een prachtige ontspannen reis langs de culturele highlights van het oude Perzië. Isfahan, Persepolis, Shiraz, Yazd, Bishapur, Firuzabad, maar ook aandacht voor de natuur, de Qashqai nomaden en voldoende ruimte voor eigen interesses. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a.
€ 1.495,-.
Lees meer....
 
  
 
Iran Noord 15 daagse privérondreis

Cultuurhistorische steden aan de Zijderoute, bergen en  adembenemende landschappen. Laat je verrassen in het meest kleurrijke deel van Iran. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.900,-.
Lees meer.....

 
  
  Rondje Iran, 11 daagse privérondreis

Alle hoogtepunten komen aan bod bij deze korte Iran reis. Ervaar de bijzondere geschiedenis van de Perzen tijdens je rondreis door Teheran, Shiraz, Yazd, Isfahan en Kashan. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.800,-.
Lees meer.....