Bestemming Jordanië

  


 
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Jordanië te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  
 
Jordanië 10 daagse fotoreis

Samen met andere enthousiaste fotografieliefhebbers (beginners en gevorderden) maak je o.l.v. reisfotograaf Robert van Sluis een reis door het zeer fotogenieke en gastvrije Jordanië. Leer de mooiste foto's maken in de straten van Amman, maak portretten van de kleurrijke bewoners van Petra en fotografeer bijzondere rotsformaties tegen een schitterende sterrenhemel in Wadi Rum ...

Prijs v.a. € 1.885,- incl. vlucht.
Lees meer ....
 
 
  
  Jordanië 13 daagse groepsrondreis

Behalve het bezoeken van de bekende hoogtepunten van Jordanië wordt er bij deze groepsrondreis ook gewandeld in de groene heuvels van het Ajlun Nature Reserve en in Dana. In deze beide bijzondere gebieden is 'n overnachting gepland. Ook in Petra heb je de mogelijkheid wat extra wandelingen te maken. Een actieve, maar ook weer niet té zware reis voor wandelliefhebbers.

Prijs v.a. € 1.595,- incl. rechtstreekse vlucht met Royal Jordanian Airlines. 
Lees meer ....

  
 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

 
Jordanië 9 daagse privérondreis

Tijdens deze individuele rondreis rijd je zelf in een huurauto of word je door een privé chauffeur naar alle highlights van Jordanië gereden. Wil je ergens wat langer blijven of wil je liever wat luxere hotelaccommodatie dan standaard wordt aangeboden? We regelen het voor je. 
Prijs v.a. € 615,-. 
Lees meer ....

 

  

 

  Jordanië 13 daagse privérondreis

Petra, Wadi Rum, Jerash, de Dode én de Rode Zee, maar ook de natuurgebieden van Wadi Mujib, Dana en Wadi Feynan zijn in dit programma opgenomen. De reis begint in de hoofdstad Amman. Je krijgt dus al het moois van Jordanië te zien.
Prijs v.a. € 1.095,-. 
Lees meer ....