Bestemming Marokko 
 
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Marokko te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  
 
Marokko 16 daagse groepsrondreis

In 16 dagen langs kleurige souqs, statige moskeeën, koninklijke stadspoorten en paleizen in de steden, eeuwenoude kasba's en lemen huizen in de valleien en natuurlijk de zandduinen in de woestijn. Maak kennis met de vriendelijke bevolking van dit land en geniet van heerlijke gerechten zoals 'tajine', 'briwat' en 'harira'.
Prijs v.a. € 1.375,- incl. rechtstreekse vlucht met Royal Air Maroc.
Lees meer....

 
  
 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door één of meerdere van de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 
Marokko 16 daagse privérondreis

Neem de tijd om de fraaie koningssteden en het uiterst gevarieerde landschap van het Koninkrijk Marokko goed in je op te nemen tijdens deze 16 daagse rondreis.
Prijs v.a. € 1.300,-
Lees meer....
 
  
 
Marokko Noord 15 daagse privérondreis

Met z’n tweeën of met een klein groepje het minder bekende, maar zeker zo mooie noorden van Marokko ontdekken. Genieten van het mooie berglandschap, de zee, de Andalusische sfeer in de blauw-witte stadjes en de koningsstad Fès.
Prijs v.a. € 995,-. 
Lees meer....
 
  
 
Marokko Zuid 11 daagse privérondreis

Op je gemak het zuiden van Marokko ontdekken. Dwalen door kasba's en struinen langs dadelpalmen, opgaan in de stilte van de woestijn en theedrinken met gastvrije Berbers.
Prijs v.a. € 900,-.
Lees meer.... 
 
  
 
Marokko Koningssteden 9 daagse privérondreis

De vier koningssteden van Marokko delen een rijk cultureel verleden maar hebben ook elk hun eigen karakter. Tijdens deze reis verblijf je in elke stad in een sfeervol, comfortabel hotel. Wil je zelf rijden in een huurauto? Geen probleem. Of laat je je liever rondrijden in een privé auto of busje met chauffeur? Dat kan ook!
Prijs v.a. € 795,-.  
Lees meer....