Bestemming Oezbekistan
   
GROEPSRONDREIZEN

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen en bij 9 personen gaat er een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Oezbekistan te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen
. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 
  
  Oezbekistan 13 daagse groepsrondreis

Tartaren, Perzen, Mongolen en uiteraard de Russen zijn een aantal van de volkeren die Oezbekistan hebben 'bezeten'. Hun sporen zijn tot op de dag van vandaag overal terug te vinden, ook in de hedendaagse Oezbeekse bevolking. Een rijke mix van cultuur en kunst die deze reis tot een gevarieerde en boeiende ervaring zal maken. De Oezbeek heet je welkom in het oude hart van Centraal-Azië.

Prijs v.a. € 1.795,- incl. vlucht met Uzbekistan Airways.
Lees meer....

 
  
 
PRIVÉRONDREIZEN; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door één of meerdere van de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een
e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.
 

  

 

  Oezbekistan 13 daagse privérondreis

Meer dan 2000 jaar wordt er al gereisd over de Zijderoute van Oezbekistan. Volg net als je voorgangers het Koninklijke pad naar Samarkand en het spirituele pad naar de heilige stad Bukhara.
En vergeet vooral ook het pittoreske in leem gehulde stadje Khiva niet.

Deze reis is te verlengen met een aantal natuurlijke en avontuurlijke uitstapjes, o.a. naar Turkmenistan. Zie hiervoor de extra reiskoffers
Prijs v.a. € 1.095,-. 
Lees meer...  
  
Turkmenistan & Oezbekistan 19 daagse privérondreis

Tussen het Turkmeense Ashgabat en het Oezbeekse Tashkent bezoek je voormalige Zijderoute steden, bekijk je eeuwenoude, maar ook gloednieuwe bouwwerken en maak je kennis met de kleurrijke bevolking én de afwisselende natuur. Maar liefst zeven sites in deze twee landen zijn op de lijst van werelderfgoed van Unesco geplaatst. Je krijgt ze allemaal te zien.
Prijs v.a. € 2.295,-.
Lees meer....