mongolie2
jordanie wadi rum2
Oezb Samar
P1210591

CORONA UPDATE

 

Weer veilig en zeker op reis (Bijgewerkt op 14 januari 2021)

 

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat de veiligheid en de gezondheid van onze reizigers en onze collega’s ter plaatse altijd voorop staat.  We zullen je daarom alleen op reis laten gaan als dat echt weer goed kan. Het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is hierbij leidend, maar ook het advies van onze lokale reispartners en autoriteiten ter plaatse is belangrijk.

Als de tijd weer rijp is organiseren we met veel plezier een mooie reis voor je naar één van onze kleurige bestemmingen.

 

We bieden daarbij de zekerheid van 

  •   Kosteloos omboeken van je reis tot 40 dagen voor je vertrekdatum. Dit geldt voor reizen die zijn geboekt tussen 1 oktober 2020          en 1 juni 2021 * 

  •   Kosteloos annuleren tot 40 dagen voor je vertrekdatum indien Saffraan Reizen de reis moet annuleren vanwege een negatief               reisadvies (code rood of code oranje)

  •   Terugbetaling van de reissom van je landarrangement binnen 14 dagen

  •   Verlaging van de aanbetaling van € 250,- naar € 125,- per persoon bij boekingen tot 1 september 2021

  •   Saffraan Reizen is aangesloten bij het GGTO garantiefonds en lid van de VvKR. Dat geeft extra zekerheid. Daarmee is de betaalde         reissom en/of de aanbetaling gegarandeerd. 

* Voor boekingen buiten de aangegeven boekingsperiode gelden onze gebruikelijke reisvoorwaarden. 

Saffraan Reizen is op de hoogte van de huidige situatie per reisbestemming en wij controleren bijna dagelijks de actuele stand van zaken. Voordat wij het besluit nemen dat een specifieke reis kan worden uitgevoerd controleren wij of er geen toegangsbeperkingen, geen quarantainevoorschriften en geen beperkingen zijn voor het verblijf op de bestemming van je keuze. Daarnaast checken wij zorgvuldig of de reisprogramma’s met betrekking tot de toeristische aspecten uitvoerbaar zijn. Wij hebben direct contact met onze reispartners ter plaatse en zijn daarom op de hoogte van de actuele situatie met betrekking tot transport, hotels, restaurants, musea en gebruik van openbare ruimtes en dergelijke.

Bij de reisinformatie die je na je boeking ontvangt geven we uiteraard een gedetailleerde beschrijving van alle geldende richtlijnen tijdens je reis. Wanneer de Nederlandse overheid, Europese Unie of lokale overheden coronarichtlijnen aanpassen of versoepelen, zullen wij onze instructie hierop onmiddellijk aanpassen.

Onze reispartner ter plaatse en je chauffeur en/of gids zullen je aan het begin van de reis informeren over alle noodzakelijke veiligheids- en hygiënemaatregelen en natuurlijk blijven zij steeds beschikbaar voor het geven van advies en assistentie tijdens de reis.

 

Als kleinschalige reisspecialist mijden wij sowieso het massatoerisme. We organiseren reizen voor privégezelschappen vanaf 2 personen, gezinnen, of kleine groepjes tot maximaal 12 personen.  Daarbij verblijven wij in kleinschalige accommodaties. Hierdoor kunnen wij je een veilige reis bieden.

 

 

Betrouwbaar

Toch kunnen zich situaties voordoen die we nu niet kunnen voorzien; ook voor ons is reizen na de pandemie een nieuw fenomeen. Wij op ons kantoor en onze reispartner ter plaatse staan in ieder geval altijd voor je klaar!

Het geheel aan maatregelen is gebaseerd op de regels, adviezen en protocollen van onder andere de Nederlandse overheid, de Europese Unie, (lokale en internationale) overheden, gezondheidsinstanties (zoals het RIVM) en brancheorganisaties.

Wij gaan ervan uit dat je als gast ook je verantwoordelijk neemt door kort voordat je op reis gaat te beoordelen of je gezond genoeg bent om te reizen, en, als dat gevraagd wordt in een bepaalde bestemming, van te voren een coronatest hebt ondergaan. Wij verwachten van onze gasten dat zij zich houden aan de lokale richtlijnen met betrekking tot persoonlijke hygiëne en gedrag.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij je op deze manier een veilige, maar vooral mooie reiservaring zullen kunnen bieden.

 

 

Nuttige links:

Garantie en verzekering 

Saffraan Reizen is aangesloten bij branchevereniging VvKR ( de Vereniging voor Kleinschalige Reisspecialisten) en bij het garantiefonds  GGTO. Dat geeft extra veiligheid.

Saffraan Reizen is altijd bereikbaar en zal samen met onze professionele reispartners  snel en doeltreffend kunnen handelen bij mogelijke problemen. Je bent verzekerd van hulp en bijstand mocht je bijvoorbeeld onverhoopt moeten worden gerepatrieerd.

Onze lokale reispartners zijn een vertrouwd aanspreekpunt tijdens de gehele reis. Zij zijn op de hoogte van plaatselijke richtlijnen en werkwijze en zullen je altijd bijstaan en assisteren daar waar dat nodig is.

 

Gevolgen voor de reisbranche

De gevolgen van de coronacrisis voor de reisbranche zijn enorm. Er wordt heel hard gewerkt aan goede regelgeving om de reizigers en ook de reisbedrijven nu en in de toekomst te beschermen. Bestande regelgeving verandert met de dag en we zijn heel alert. Samen met onze collega-reisspecialisten zorgen we voor de nodige input bij onze  branchevereniging en bij de betrokken ministeries. 

Dank
We bedanken onze klanten die ons in deze lastige tijd bemoedigende mailtjes sturen, ons sterkte wensen, en die hun reizen vol vertrouwen omboeken naar een latere datum. Het is nu een lastige tijd voor iedereen, vooral ons als reislustigen. Maar ook onze klanten die momenteel in vitale beroepen keihard aan het werk zijn.  Er komt weer een einde aan deze crisis en dan verdient iedereen een prachtige reis.  Daar kijken we, samen met jullie, reikhalzend naar uit. 

Pas goed op elkaar en op jezelf.                             

Bestemmingen

Uitgelicht
 

Lees hier de laatste informatie over het coronavirus en de actuele stand van zaken m.b.t . onze reizen.

corona en reizen.jpg

Contact
 

Je kunt een e-mail sturen naar info@saffraanreizen.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van
maandag t/m vrijdag  10:00 - 17:00 uur

024 2060898 of 0570 671299

ggto.jpg
Logo YouTube - Saffraan Reizen
Logo Twitter - Saffraan Reizen
Logo Facebook - Saffraan Reizen
01AGreenSeat_RGB.PNG