top of page
mongolie2
jordanie wadi rum2
Oezb Samar
P1210591

EEN EERLIJKE REIS ...

'Een eerlijke reis voor een eerlijke prijs'
Wat betekent dat eigenlijk?

Deskundig reisadvies
Het samenstellen van het reisprogramma is gebaseerd op onze jarenlange reiservaring. We weten waar en op welke manier we het meeste en het beste uit een reis kunnen halen zodat je binnen de gegeven tijd zoveel mogelijk kennismaakt met de desbetreffende bestemming en haar bevolking. We kennen de sites, de routes en de mogelijkheden, maar ook de valkuilen. We hebben brede kennis van onze bestemmingen en kunnen adviseren over verschillende interessegebieden.  

Bij groepsreizen reizen we veelal zelf mee. Op deze manier blijven we op de hoogte van de actuele stand van zaken op een bestemming, de conditie van de gereserveerde accommodaties en de wensen van onze klanten.


Uitgebalanceerd en comfortabel reizen
Onze programma’s zijn niet alleen inhoudelijk gevarieerd. Comfort, binnenlandse vluchten (tijdsbesparing), meerdere nachten op één plaats, reisdagen afgewisseld met ontspannen programma’s en prettige hotels. Zo kun je meer relaxed op reis en al je energie gebruiken om te genieten van het land.

Tijd om alles goed te bekijken
We reizen op een ontspannen manier van A naar B en we zorgen dat er dan voldoende tijd is om de te bezoeken  programmaonderdelen goed te bekijken.  We roosteren desnoods een extra dag in want je gaat ten slotte op reis om alles goed te zien. Als er een lange reisdag is geven we dat aan en we calculeren voldoende ruimte in om de high lights goed te bekijken.

Volop aandacht voor cultuur, historie en natuur
Onze bestemmingen zijn veelal bekend om hun  cultureel-historisch erfgoed. In de reisprogramma’s besteden we hier uiteraard aandacht aan. Maar dat niet alleen. We vinden het belangrijk een gevarieerd palet van een land aan te bieden. Dus is er naast aandacht voor de cultuur en de historie ook aandacht voor de mensen die er wonen en maak je kennis met  de natuur daar waar dat mogelijk is. Een wandeling bijvoorbeeld of het volgen van een workshop zijn manieren om een land op een andere wijze te ervaren.

Uitstekende voorbereiding
We hebben per reis en per bestemming uitgebreide informatie voor wat betreft de voorbereiding van je reis en over de situatie ter plaatse. Zo geven we je als er bv. een visum moet worden aangevraagd, een uitvoerige praktische handleiding ten aanzien van de te volgen procedure.

We informeren je over tal van praktische zaken over je bestemming en we voorzien je bijvoorbeeld van leestips zodat je goed voorbereid op reis kunt.

Bij privérondreizen maken we een afspraak om het programma door te nemen als dat gewenst is. Ook voor groepsreizigers staan we klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden ten aanzien van je reis en je bestemming.


Persoonlijke benadering
Om jouw droomreis goed samen te stellen vinden we het belangrijk om direct met elkaar in contact te zijn.  Wat zijn jouw interesses en hoe kunnen we onze expertise gebruiken om daar een mooi reis- programma voor te maken? We hebben telefonisch en/of mailcontact  en maken desgewenst een afspraak om de reis door te nemen.

Rechtstreekse vluchten, gunstige vluchttijden
Wij boeken zoveel mogelijk rechtstreekse vluchten zonder overstap met lange wachttijden of aankomst en vertrek in het midden van de nacht. Op deze manier kun je optimaal van al je vakantiedagen genieten en ga je uitgerust op pad.

Ruimte voor eigen interesses
De reis die je boekt is jouw droomreis en we willen graag dat jij op de bestemming gaat vinden wat je zoekt. Ook al reis je met een groep, dan nog zorgen we dat er ruimte is om invulling te geven aan je eigen interesses. Dit doen wij door voldoende vrije tijd in het programma in te plannen.

Contact met de lokale bevolking
Zelf erop uit gaan, naar de bazaar, een wandeling maken, eten op zelfgekozen locaties, allemaal mogelijkheden om in contact te komen met de bevolking van je gastland.  

Ervaren reisbegeleiding
Wanneer het om een groepsreis gaat  zorgen we ervoor dat deze wordt begeleid door een uitstekende reisbegeleider. Deze reisbegeleider kent de reis en het land van bestemming, regelt de praktische zaken onderweg, informeert je over het programma en voegt veel extra’s toe aan je reis.
   

'Een eerlijke prijs?'
Wat betekent dat eigenlijk?
 

Wij houden van een helder prijsbeleid zonder addertjes onder het gras of verborgen bijkomende kosten.

De belangrijkste sites van onze bestemmingen zijn in onze programma’s opgenomen en bij de prijs inbegrepen, behalve de entreeprijzen. Je hoeft deze dus niet meer apart te boeken of  er een extra bedrag voor te betalen. Ook niet voor het vervoer ernaartoe.
Op onze website staat duidelijk beschreven wat precies inclusief is.  Ook de uitvoerige reisinformatie en persoonlijke service is bij de prijs inbegrepen.

Onze vluchtprijzen zijn op basis van rechtstreekse vluchten met gunstige vliegtijden. Deze zijn, mits op tijd geboekt, niet per sé duurder.  Mocht je een andere vlucht willen, laat het ons dan weten. Tevens is er de mogelijkheid om alleen een landarrangement te boeken.


 

bottom of page