top of page
Georgie Kazbegi
georgie
georgie kerk
georgie tbilisi
georgie david

Extra koffers Georgië Compleet 15 daagse privérondreis

koffer-steenrood.png

Extra koffers

                 

                  Extra dag in Tbilisi
 
Wil je meer zien van deze bijzondere stad verleng dan je verblijf in Tbilisi. 

Voor meer informatie en een prijsopgaaf, neem contact met ons op.

koffer-oker.png                  Extra dag in Sighnaghi
 
Signaghi  is een heerlijk stadje om een extra dag in te verblijven.   De witte bebouwing ligt tegen een berg aangeplakt waardoor het stadje een mediterrane uitstraling heeft.  Een wandeling langs de oude stadsmuren  is een aanrader. Onderweg kom je naast mooie panorama's over de Alazani vallei ook 23 stadstorens tegen.  Het Sighnaghi museum geeft een goed overzicht van de lokale geschiedenis van  Kachetie. Ook is een zaal ingericht met kunstwerken van Georgisch beroemdste kunstenaar Pirosmani. Uiteraard kun je deze dag ook gebruiken om het Georgische leven te aanschouwen vanaf een terras aan het fraaie centrale plein. 

Voor meer informatie en een prijsopgaaf, neem contact met ons op.                  Extra wandeldag in Nationaal Park Karagauli en verblijf in een spahotel
                                     
Heb je zin om de reis te onderbreken met een wandeldag dan is het Nationaal Park Karagauli een goede optie. Er zijn wandelingen mogelijk van 4 tot 6 uur en deze worden begeleid door een lokale wandelgids. Deze gids spreekt doorgaans geen Engels maar kent de wandelroute. Borjomi heeft het imago van een bijzonder gezonde stad vanwege haar heilzame lucht en bronwater. Eventueel is de wandeldag af te sluiten met een lekker bad in je hotel. 

Voor meer informatie en een prijsopgaaf, neem contact met ons op.

koffer-aubergine.png                  Azerbeidzjan
 
Verleng je reis naar Georgië met een aantal dagen in het dichtstbevolkte gebied van de Kaukasus: Azerbeidzjan. Nadat je de grens vanuit Georgië bent overgestoken beland je in de stad Sheki. Tijdens de stadtour in Sheki bezoek je onder meer het paleis van de Khan met prachtige fresco’s en glas in lood. Op weg naar de hoofdstad Baku doe je een aantal religieuze en spirituele highlights van het land aan zoals het mausoleum van Diri Baba en de tombe van Yeddi Gumbez. In Baku bezoek je niet alleen de 29 meter hoge maagdentoren maar ook de oude stad met zijn markt en de mooie karavanserai.

Bij een reis naar Georgië met verlenging land je op de heenweg in Tbilisi en vlieg je vanuit Baku terug naar Amsterdam.


Voor meer informatie en een prijsopgaaf, neem contact met ons op.

koffer-oker.png
bottom of page