top of page
iran shiraz moskee
Tunesie Qsar Azzahra4
georgie
turkmnstn
marok eesaoueira
Palestina Jeruzalem

GROEPSRONDREIZEN

Groepsrondreizen

 

Reis met onze groep of met je eigen gezelschap. We reizen met kleine groepen van 6-12 personen en al vanaf 6 personen reist er deskundige Nederlandse begeleiding mee, of wordt het gezelschap begeleid door een uitstekende Engelssprekende lokale gids en begeleiding. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van de bestemming van je keuze te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door ons een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

Armenië 10 daagse groepsrondreis
 

Bij Armenië denkt men vaak het eerst aan Armeense kerkjes en aan de moeizame historische relatie met Turkije en Rusland. Armenië heeft echter heel wat meer te bieden. Er is prachtige natuur in een adembenemend landschap, maar ook zijn er levendige steden zoals Yerevan,  waar je je op cultureel gebied uitstekend kunt vermaken.
Prijs v.a. € 895,-.

Lees meer

Georgië & Armenië 15 daagse groepsrondreis
 

Prachtige natuur in een zeer gevarieerd landschap. Van de hoge bergtoppen van de Kaukasus en de Aragats tot de gortdroge steppe aan de grens met Azerbeidzjan. En daartussenin de rijke groene wijnakkers. Alles kom je tegen in Georgië en Armenië.
Prijs v.a. € 1.325,-.

Lees meer ....

Iran 15 daagse groepsrondreis
 

Ontdek de enorme culturele erfenis van het oude Perzië. Vergaap je aan de turquoise moskeeën van Isfahan en proef de sfeer van rozen, nachtegalen en poëzie in Shiraz en de windtorens in Yazd. Ook aan de oude stad Bam wordt een bezoek gebracht.
Prijs v.a. € 1.495,- 

Lees meer ....

Iran Noord én Zuid, cultuur én natuur, 15 daagse groepsrondreis

 

Het vruchtbare Alborzgebergte, de rijst- en theevelden langs de Kaspische Zee, woestijn- en steppegebieden, prachtige architectuur en nog veel meer.
Tijdens deze reis beleef je de rijke verscheidenheid in de natuur van het noorden én de cultuurhistorische erfstukken van de beroemde steden in het zuiden.
Prijs v.a.
€ 1.695,- incl. rechtstreekse vlucht.
Lees meer ....

Jordanië 13 daagse groepsrondreis

 

Behalve het bezoeken van de bekende hoogtepunten van Jordanië wordt er bij deze groepsrondreis ook gewandeld in het Dana Nature Reserve en verblijf je in de bijzondere Ecolodge in Wadi Feynan. Ook in Petra heb je de mogelijkheid wat extra wandelingen te maken. Een actieve, maar ook weer niet té zware reis voor wandelliefhebbers.
Prijs v.a. € 1.135,-

Lees meer ....

Libanon 11 daagse groepsrondreis

 

Antiek en modern in Beirut, de souq in Sidon, opgravingen in Byblos, en Baalbek, maar ook de cederbossen en mooie natuur in het Shoufgbergte en Wadi Qadisha komen aan bod tijdens deze reis. Reizen met een kleine groep door dit kleine landje is groots!
Prijs v.a. € 1.295,- .
Lees meer ....

Marokko 16 daagse groepsrondreis

 

In 16 dagen langs kleurige souqs, statige moskeeën, koninklijke stadspoorten en paleizen in de steden, eeuwenoude kasba's en lemen huizen in de valleien en natuurlijk de zandduinen in de woestijn. Maak kennis met de vriendelijke bevolking van dit land en geniet van heerlijke gerechten zoals 'tajine', 'briwat' en 'harira'.
Prijs v.a. € 1.295,-.
Lees meer ....

Mongolië 16 daagse groepsrondreis

 

Cultureel historisch gezien is Mongolië met zijn oeroude culturele erfenis uit het Mongoolse rijk van bijvoorbeeld Djengis Khan een rijk land. Maar ook geologisch gezien, qua uniek landschap en met zijn prehistorische archeologische vondsten en (rots)tekeningen. De kleurrijke Mongoolse bevolking met haar vriendelijke inslag en haar relatie met de natuur, met de sjamanistische- en boeddhistische religie maken het land rijk aan unieke ervaringen.
Prijs v.a. € 1.750,-
Lees meer ....

Oezbekistan 13 daagse groepsrondreis

 

Tartaren, Perzen, Mongolen en uiteraard de Russen zijn een aantal van de volkeren die Oezbekistan hebben 'bezeten'. Hun sporen zijn tot op de dag vandaag overal terug te vinden, ook in de hedendaagse Oezbeekse bevolking. Een rijke mix van cultuur en kunst die deze reis tot een gevarieerde en boeiende ervaring zal maken. De Oezbeek heet je welkom in het oude hart van Centraal-Azië.
Prijs v.a. € 1.495,-.

Lees meer ....

Oman, Dubai en Abu Dhabi, groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek

 

Deze groepsreizen op de aangegeven data gaan altijd door, ook al boek je maar met twee personen. Je reist samen met een internationaal gezelschap en maakt gebruik van goede hotels. Wil je je reis verlengen? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden.
Prijs v.a. € 995,-

Lees meer ....

Palestina 10 daagse groepsrondreis

 

Deze reis voert je langs historische plekken en spraakmakende heiligdommen. Vele volkeren, allen met hun eigen religie, gingen je voor en hebben diepe sporen nagelaten. Tijdens de reis krijg je een goed beeld van het hedendaagse leven in Palestina. Zo wandel, eet en praat je met de lokale bevolking, zijn er gesprekken met betrokken, lokale organisaties, en worden er vluchtelingenkampen bezocht.
Prijs v.a. € 1.875,- incl. vlucht. 
Lees meer ....

Palestina 10 daagse wandelrondreis

 

Nablus, Jericho, Bethlehem, Hebron, maar ook minder bekende plaatsen worden aangedaan. In kleine groepen wordt er gewandeld over het Abrahamspad, slaap je soms bij mensen thuis en steun je de lokale economie. De reis eindigt in Jeruzalem. Wil je langer blijven? Dat kan.
Prijs v.a.
€ 1.445,-
Lees meer ....

'Van Nazareth naar Bethlehem', Palestina 12 daagse wandelrondreis
 

Je komt veel verschillende mensen tegen tijdens deze wandelreis; boeren, bedoeïenen, herders, ambachtslieden, geestelijke leiders, etc.

Bovendien reis je met een internationale groep, hetgeen de reis nóg bijzonderder maakt. Op weg van Nazareth naar Bethlehem bezoek je niet alleen cultuurhistorische plekken en is er aandacht voor de religieuze aspecten van dit gebied, maar geniet je ook volop van de diverse landschappen waar je doorheen loopt.
Prijs v.a. € 1.735,-
Lees meer ...

Tunesië 15 daagse groepsrondreis

 

Tunesië is meer dan zee en strand alleen. Tijdens deze zeer gevarieerde reis zie je de vele mooie highlights die dit land te bieden heeft en is er ook voldoende tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Prijs v.a. € 985,-.
Lees meer ....

bottom of page