Saffraan Reizen zal haar aanbod regelmatig uitbreiden. Niet alleen zullen we nieuwe reizen aanbieden op onze bestaande bestemmingen, we zullen ook reizen naar andere bestemmingen gaan organiseren. Om deze reden, maar ook uit kosten- en milieubesparend oogpunt brengen wij geen brochure uit. Wel versturen wij een aantal keren per jaar een nieuwsbrief waardoor je op de hoogte kunt blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Saffraan Reizen. Daarnaast zetten we regelmatig berichtjes op onze Facebookpagina en kun je ons ook volgen via Twitter. Mocht je graag een geprinte versie willen hebben van de reis waarvoor je belangstelling hebt, neem dan contact met ons op en wij sturen die per post naar je toe.

We behandelen je gegevens zorgvuldig. Meer informatie vind je in de privacyverklaring op onze website. Door hieronder te klikken, verklaar je je akkoord met onze privacyverklaring.

 

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erken je dat de jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het privacybeleid en de voorwaarden van MailChimp.

Bestemmingen

Uitgelicht
 

Lees hier de laatste informatie over het coronavirus en de actuele stand van zaken m.b.t . onze reizen.

corona en reizen.jpg

Contact
 

Je kunt een e-mail sturen naar info@saffraanreizen.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van
maandag t/m vrijdag  10:00 - 17:00 uur

024 2060898 of 0570 671299

ggto.jpg
Logo YouTube - Saffraan Reizen
Logo Twitter - Saffraan Reizen
Logo Facebook - Saffraan Reizen
01AGreenSeat_RGB.PNG