RONDREIS EGYPTE

Egypte, West Bank - Saffraan Reizen

Egypte

Egypte is een land waar je minstens één keer in je leven moet zijn geweest. Behalve dat je er bij wijze van spreken over de oudheden struikelt, kun je er heerlijk varen over de Nijl en struinen door de gezellige souqs en straatjes. Bovendien is er veel moois te zien in de woestijn en in de Rode Zee. De humor en vindingrijkheid van de Egyptenaren tenslotte maken een onuitwisbare indruk.

Egypte YouTube.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeld rondreizen Egypte die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis Egypte 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

 

Voorbeeldreis: Egypte Zuid 8 daagse rondreis
 

Faraonische schatten bekijken en heerlijk relaxen. Dat kan tijdens deze 8 daagse reis naar het zuiden van Egypte. Je verblijft in goede, comfortabele hotels in Aswan en Luxor waar het ook na afloop van de geplande excursies goed toeven is.

Prijs v.a. € 855,- p.p. (bij 2 personen)

Lees meer ...

Tempel in Medinet Habu, West Bank, Luxor, Egypte- Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Egypte met zeiltocht op de Nijl per dahabiyya, 'varen op de wind', 11 daagse rondreis

Op een ontspannen manier genieten van al het moois dat Egypte je te bieden heeft. Een deel van deze privérondreis wordt afgelegd per dahabiyya. Varen op de wind.

Prijs v.a. € 1.655,- p.p. (bij 2 personen)

Lees meer ...

Per dahabiyya over de Nijl, Egypte - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Egypte met Nijlcruise 12 daagse rondreis

Op relaxte wijze bezoek je uitgebreid de bekende en minder bekende  plekken in Cairo, Aswan en Luxor. Tijdens de luxe 5* Nijlcruise trekt het Egyptische leven langs de rivier aan je voorbij. En omdat het tenslotte vakantie is is er ook ruimte om heerlijk te ontspannen aan het zwembad, te wandelen over de Nijlboulevard of verse fruitsapjes te proeven op een van de vele terrasjes.

Prijs v.a. € 1.195,- p.p. (bij 2 personen)

Lees meer ...

Chefren en de sfinx, Cairo, Egypte - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Egypte met cruise op het Nassermeer 15 daagse rondreis

De piramides van Giza, de Vallei der Koningen in Thebe, het tempelcomplex van Karnak en nog veel meer,  je ziet het tijdens deze veelzijdige rondreis Egypte. Een ander hoogtepunt is de 4-daagse luxe cruise die je langs de Nubische tempels aan het Nassermeer voert.

Prijs v.a. € 1.935,- p.p. (bij 2 personen)

Lees meer ...

Philae tempel, Aswan, Egypte - Saffraan Reizen