Georgië Kazbegi - Saffraan Reizen

RONDREIS GEORGIË

Georgië

Dit land in de Kaukasus heeft ruige, besneeuwde bergtoppen, blauwe rivieren, schitterend gedecoreerde kerk- en kloostercomplexen, grotten en vruchtbare wijngaarden. Dit alles ga je tegen komen tijdens de reis. Georgiërs houden van gezelligheid en lekker eten. Ook met dit aspect zul je kennismaken wanneer je door deze nog redelijk onbekende vakantiebestemming reist ...

Georgië_youtube2.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

 

Voorbeeldreis: Georgië Compleet 13 daagse privérondreis
 

Bij deze voorbeeld rondreis Georgië, die al bij twee personen door kan gaan, doe je de historische steden Tbilisi en Kutaisi aan, maar staan er ook wandelingen door de imposante Kaukasus en het nationale park rondom Borjomi op het programma. Een goede balans tussen cultuur en natuur met de smaak van Georgische wijn en de traditionele keuken.  Laat je rijden door je privechauffeur of rijd zelf door dit verrassend aangename land. Diverse verlengingen zijn mogelijk. Bekijk hiervoor de 'extra koffers' onderaan de programmapagina.     


Prijs v.a. € 795,-.

 

Lees meer ....

 

Voorbeeldreis: Armenië, via Georgië naar Oost-Anatolië 14 daagse privérondreis
 

Het eeuwenoude Armeense erfgoed heeft tijdens deze reis een hoofdrol met de mythologische berg 'de Ararat' als stralend middelpunt.

Prijs v.a. € 1.395,-.

Lees meer ...

 

Rondreis Georgië met groep

Reis met onze groep of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 6-12 personen met deskundige begeleiding. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Georgië te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

georgië groep.jpg

 

Georgië & Armenië 15 daagse groepsrondreis
 

Prachtige natuur in een zeer gevarieerd landschap. Van de hoge bergtoppen van de Kaukasus en de Aragats tot de gortdroge steppe aan de grens met Azerbeidzjan. En daartussenin de rijke groene wijnakkers. Alles kom je tegen tijdens deze rondreis door Georgië en Armenië.

Prijs v.a. € 1.325,-


Lees meer ...