top of page

RONDREIS GEORGIË

Georgië Kazbegi - Saffraan Reizen

Georgië

Dit land in de Kaukasus heeft ruige, besneeuwde bergtoppen, blauwe rivieren, schitterend gedecoreerde kerk- en kloostercomplexen, grotten en vruchtbare wijngaarden. Dit alles ga je tegen komen tijdens de reis. Georgiërs houden van gezelligheid en lekker eten. Ook met dit aspect zul je kennismaken wanneer je door deze nog redelijk onbekende vakantiebestemming reist ...

Georgië_youtube2.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

 

Voorbeeldreis: Georgië Compleet 15 daagse rondreis
 

Bij deze voorbeeld rondreis Georgië, die al bij twee personen door kan gaan, doe je de historische steden Tbilisi en Kutaisi aan, maar staan er ook wandelingen door de imposante Kaukasus en Svaneti op het programma. Een goede balans tussen cultuur en natuur met de smaak van Georgische wijn en de traditionele keuken.  Laat je rijden door je privechauffeur of rijd zelf door dit verrassend aangename land. Diverse verlengingen zijn mogelijk. Bekijk hiervoor de 'extra koffers' onderaan de programmapagina.     


Prijs v.a. € 1.185,-.

 

Kaukasus gebergte Georgie

 

Voorbeeldreis: Georgië & Armenië 15 daagse rondreis
 

Prachtige natuur in een zeer gevarieerd landschap. Van de hoge bergtoppen van de Kaukasus en de Aragats tot de gortdroge steppe aan de grens met Azerbeidzjan. En daartussenin de rijke groene wijnakkers. Alles kom je tegen tijdens deze rondreis door Georgië en Armenië.

Prijs v.a. € 1.875,- 

Bus openbaar vervoer  Georgie

 

Voorbeeldreis: Armenië, via Georgië naar Oost-Anatolië 14 daagse privérondreis
 

Het eeuwenoude Armeense erfgoed heeft tijdens deze reis een hoofdrol met de mythologische berg 'de Ararat' als stralend middelpunt.

Prijs v.a. € 1.395,-. 

Ararat Heilige berg Armenie
bottom of page