RONDREIS MAROKKO

Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Voorbeeldreis: Marokko 16 daagse privérondreis

Neem de tijd om de fraaie koningssteden en het uiterst gevarieerde landschap van het Koninkrijk Marokko goed in je op te nemen tijdens deze 16 daagse rondreis Marokko,

Prijs v.a. € 1.145,-. 

Lees meer ...

Voorbeeldreis: Marokko Noord 15 daagse privérondreis

Met z’n tweeën of met een klein groepje het minder bekende, maar zeker zo mooie noorden van Marokko ontdekken. Genieten van het mooie berglandschap, de zee, de Andalusische sfeer in de blauw-witte stadjes en de koningsstad Fès.

Prijs v.a. € 1.145,-

Lees meer ...

Voorbeeldreis: Marokko Zuid 7 daagse privérondreis

Het zuiden van Marokko ontdekken. Dwalen door paleizen en kasba's en thee drinken met gastvrije Berbers. Uitwaaien en bijkomen op het strand van het vissersplaatsje Essaouira. Vind je 7 dagen te kort? Breid de reis uit met behulp van 'de koffers'.

Prijs op aanvraag.

 

Lees meer ...

Voorbeeldreis: Marokko Koningssteden 9 daagse privérondreis

De vier koningssteden van Marokko delen een rijk cultureel verleden maar hebben ook elk hun eigen karakter. Tijdens deze reis verblijf je in elke stad in een sfeervol, comfortabel hotel. Wil je zelf rijden in een huurauto? Geen probleem. Of laat je je liever rondrijden in een privé auto of busje met chauffeur? Dat kan ook!

Prijs v.a. € 1.395,-.

Lees meer ...
 

Rondreizen Marokko met groep

Reis met onze groep of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 6-12 personen met deskundige begeleiding. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Marokko te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

16 daagse rondreis Marokko met groep. Gegarandeerd vertrek vanaf 6 personen en met Nederlandse reisbegeleiding

In 16 dagen langs kleurige souqs, statige moskeeën, koninklijke stadspoorten en paleizen in de steden, eeuwenoude kasba's en lemen huizen in de valleien en natuurlijk de zandduinen in de woestijn. Maak kennis met de vriendelijke bevolking van dit land en geniet van heerlijke gerechten zoals 'tajine', 'briwat' en 'harira'.

Prijs v.a. € 1.295,- 

Lees meer ...
 

Bestemmingen

Uitgelicht
 

15 daagse privérondreis door Palestina en Jordanië. Twee landen met een rijke historie.

Deze reis is geheel naar eigen wens aan te passen.

paljo.png
ggto.jpg

Contact
 

Je kunt een e-mail sturen naar info@saffraanreizen.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van
maandag t/m vrijdag  10:00 - 17:00 uur

024 2060898 of 0570 671299

Logo YouTube - Saffraan Reizen
Logo Twitter - Saffraan Reizen
Logo Facebook - Saffraan Reizen
01AGreenSeat_RGB.PNG