RONDREIS MAROKKO

Zakje blauw in Chefchaouen,  Marokko

Marokko

Het meest westelijke Arabische land trekt al jaren veel bezoekers. De koningssteden, maar ook de oaseplaatsen, de zandduinen en de kasba’s oefenen een grote aantrekkingskracht uit op toeristen. Minder bekend is het noorden van Marokko, dat tussen de uitlopers van het Rifgebergte ook veel mooie plekken herbergt en met zijn Moors-Andalusische steden en prachtige natuur zeker een bezoek waard is.

Marokko youtube.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Marokkaanse kleermaker souk Marrakesh- Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Marokko 16 daagse rondreis

Neem de tijd om de fraaie koningssteden en het uiterst gevarieerde landschap van het Koninkrijk Marokko goed in je op te nemen tijdens deze 16 daagse rondreis Marokko,

Prijs v.a. € 2.080,- p.p. (bij 2 personen)

Lees meer ...

Volubilis in Marokko - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Marokko Noord 15 daagse rondreis

Met z’n tweeën of met een klein groepje het minder bekende, maar zeker zo mooie noorden van Marokko ontdekken. Genieten van het mooie berglandschap, de zee, de Andalusische sfeer in de blauw-witte stadjes en de koningsstad Fès.

Prijs v.a. € 1.840,- 
p.p. (bij 2 personen)

Lees meer ...

Verse groente kopen op de markt in de souk Marrakesh - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Marokko Zuid 7 daagse rondreis

Het zuiden van Marokko ontdekken. Dwalen door paleizen en kasba's en thee drinken met gastvrije Berbers. Uitwaaien en bijkomen op het strand van het vissersplaatsje Essaouira. Vind je 7 dagen te kort? Breid de reis uit met behulp van 'de koffers'.

Prijs op aanvraag.

 

Lees meer ...

Tahin uit de Marokkaanse keuken

 

Voorbeeldreis: Marokko Koningssteden 9 daagse rondreis

De vier koningssteden van Marokko delen een rijk cultureel verleden maar hebben ook elk hun eigen karakter. Tijdens deze reis verblijf je in elke stad in een sfeervol, comfortabel hotel. Wil je zelf rijden in een huurauto? Geen probleem. Of laat je je liever rondrijden in een privé auto of busje met chauffeur? Dat kan ook!

Prijs v.a. € 1.035,- 
p.p. (bij 2 personen)

Lees meer ...
 

Mozaieken wand Koningssteden privé - Saffraan Reizen