Zakje blauw in Chefchaouen,  Marokko

RONDREIS MAROKKO

Marokko

Het meest westelijke Arabische land trekt al jaren veel bezoekers. De koningssteden, maar ook de oaseplaatsen, de zandduinen en de kasba’s oefenen een grote aantrekkingskracht uit op toeristen. Minder bekend is het noorden van Marokko, dat tussen de uitlopers van het Rifgebergte ook veel mooie plekken herbergt en met zijn Moors-Andalusische steden en prachtige natuur zeker een bezoek waard is.

Marokko youtube.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Rondreis Marokko op maat - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Marokko 16 daagse privérondreis

Neem de tijd om de fraaie koningssteden en het uiterst gevarieerde landschap van het Koninkrijk Marokko goed in je op te nemen tijdens deze 16 daagse rondreis Marokko,

Prijs v.a. € 1.145,-. 

Lees meer ...

Rondreis Marokko privé - Volubilis - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Marokko Noord 15 daagse privérondreis

Met z’n tweeën of met een klein groepje het minder bekende, maar zeker zo mooie noorden van Marokko ontdekken. Genieten van het mooie berglandschap, de zee, de Andalusische sfeer in de blauw-witte stadjes en de koningsstad Fès.

Prijs v.a. € 1.145,-

Lees meer ...

Rondreis Marokko Noord privé - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Marokko Zuid 7 daagse privérondreis

Het zuiden van Marokko ontdekken. Dwalen door paleizen en kasba's en thee drinken met gastvrije Berbers. Uitwaaien en bijkomen op het strand van het vissersplaatsje Essaouira. Vind je 7 dagen te kort? Breid de reis uit met behulp van 'de koffers'.

Prijs op aanvraag.

 

Lees meer ...

Rondreis Marokko Zuid privé - tajines - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Marokko Koningssteden 9 daagse privérondreis

De vier koningssteden van Marokko delen een rijk cultureel verleden maar hebben ook elk hun eigen karakter. Tijdens deze reis verblijf je in elke stad in een sfeervol, comfortabel hotel. Wil je zelf rijden in een huurauto? Geen probleem. Of laat je je liever rondrijden in een privé auto of busje met chauffeur? Dat kan ook!

Prijs v.a. € 1.395,-.

Lees meer ...
 

Rondreis Marokko Koningssteden privé - Saffraan Reizen

 

Rondreizen Marokko met groep

Reis met onze groep of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 6-12 personen met deskundige begeleiding. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Marokko te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

Waterverkopers Marokko - Saffraan Reizen

 

16 daagse rondreis Marokko met groep. Gegarandeerd vertrek vanaf 6 personen en met Nederlandse reisbegeleiding

In 16 dagen langs kleurige souqs, statige moskeeën, koninklijke stadspoorten en paleizen in de steden, eeuwenoude kasba's en lemen huizen in de valleien en natuurlijk de zandduinen in de woestijn. Maak kennis met de vriendelijke bevolking van dit land en geniet van heerlijke gerechten zoals 'tajine', 'briwat' en 'harira'.

Prijs v.a. € 1.295,- 

Lees meer ...
 

Rondreis Marokko met kleine groep - Saffraan Reizen