Palestina Mar Saba - Saffraan Reizen

RONDREIS PALESTINA

Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis Palestina 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Voorbeeldreis: Palestina & Jordanië 15 daagse privérondreis

Twee bestemmingen in één reis. Twee landen met beide een rijke historie, nauw aan elkaar verwant. Beleef de diverse culturele en religieuze highlights en geniet van de prachtige natuur van Palestina en Jordanië.

Prijs v.a. € 2.295,-


Lees meer ...

jordan dead sea dio 22(1).jpg

Rondreizen Palestina met groep

Reis met onze groep of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 6-18 personen. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Palestina te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

Palestina groep.jpg

10 daagse rondreis Palestina met groep

Deze reis voert je langs historische plekken en spraakmakende heiligdommen. Vele volkeren, allen met hun eigen religie, gingen je voor en hebben diepe sporen nagelaten. Tijdens de reis krijg je een goed beeld van het hedendaagse leven in Palestina. Zo wandel, eet en praat je met de lokale bevolking, zijn er gesprekken met betrokken, lokale organisaties, en worden er vluchtelingenkampen bezocht.

Prijs v.a. € 1.875,- incl. vlucht. 

Lees meer ...

Medina van Nablus, West Bank Palestina - Saffraan Reizen

Palestina 10 daagse wandelrondreis

Nablus, Jericho, Bethlehem, Hebron, maar ook minder bekende plaatsen worden aangedaan. In kleine groepen wordt er gewandeld over het Abrahamspad, slaap je soms bij mensen thuis en steun je de lokale economie. De reis eindigt in Jeruzalem.

Prijs v.a. € 1.445,-

Lees meer ...

Dode Zee in de Rashaydeh woestijn, West Bank - Palestina - Saffraan Reizen

'Van Nazareth naar Bethlehem', Palestina 12 daagse wandelrondreis
 

Je komt veel verschillende mensen tegen tijdens deze wandelreis; boeren, bedoeïenen, herders, ambachtslieden, geestelijke leiders, etc.

Bovendien reis je met een internationale groep, hetgeen de reis nóg bijzonderder maakt. Op weg van Nazareth naar Bethlehem bezoek je niet alleen cultuurhistorische plekken en is er aandacht voor de religieuze aspecten van dit gebied, maar geniet je ook volop van de diverse landschappen waar je doorheen loopt.Prijs v.a. € 1.735,-

Lees meer ...

Wandelen over de West Bank Palestina - Saffraan Reizen