top of page
mongolie3

TRANSSIBERIË EXPRESS - MONGOLIË

Transsiberië Express

Velen associëren Mongolië met de Transsiberië Express, maar je hoeft er niet voor met de trein te reizen om er te komen.

Wij organiseren zowel individuele rondreizen als groepsrondreizen naar Mongolië.

Onze groepsrondreis Mongolië heeft gegarandeerd vertrek vanaf 6 personen. Daarbij reist er ook een zeer deskundige Engelssprekende gids mee.  Als reisspecialist weten we waar je in Mongolië moet zijn voor een mooie, complete en ontspannen reis.

 

Tijdens onze rondreis Mongolië bezoeken we uiteraard de hoofdstad Ulaanbaatar met zijn oude stadskern, mooie musea maar ook de nieuwe architectuur.  Het grootste gedeelte van de reis zijn we op het platteland waar de nomaden wonen. We zien een grote variëteit aan landschap in de Gobi woestijn en het vulkanische noord-westen.

Tempel in Mongolië - Saffraan Reizen

We maken naast schapen en geiten en de twee-bultige kamelen ook kennis met de grote roofvogels en de bijzondere Przewalski paarden. 

We maken direct contact met het weidse Mongoolse landschap omdat we in gers overnachten en we maken  onderweg een aantal korte wandelingen. We passeren piepkleine dorpjes en af en toe maken we een wandeling om het overweldigende landschap goed in ons te kunnen opnemen.

 

We verplaatsen ons in een landrover want die is het best bestand tegen de verschillende ruige aardoppervlakken en kan bovendien door het water.  

 

We reizen met kleine groepen van 6-12 personen met deskundige begeleiding. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Mongolië te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

bottom of page