top of page
Zakje blauw in Chefchaouen,  Marokko

VAKANTIE MAROKKO

Op vakantie naar Marokko

Op vakantie naar Marokko, velen gingen je al voor. Marokko is een mooie bestemming om op vakantie naartoe te gaan.  Onze groepsrondreis Marokko vertrekt al vanaf 6 personen. We reizen met deskundige Nederlandse reisbegeleiding. Op ontspannen wijze reizen we naar de kleurige koningssteden zoals Rabat, Fès en Marrakesh. Daar proeven we van de oriëntaalse sfeer in de souqs, de mooie musea, eindeloze mozaïeken en de Arabische architectuur.

Koningsstad Meknès, Marokko - Saffraan Reizen

Maar we genieten ook van het leven op het platteland met zijn bijzonder gevarieerde natuur. We wandelen in de berglandschappen van de Atlas met zijn berberdorpjes en berberapen, de Marokkaanse akkertjes in de valleien.

 

Natuurlijk bezoeken we ook de Sahara in het Zuiden. Voor de woestijnliefhebbers regelen we een rit met 4WD of kameel en een woestijnovernachting  onder de adembenemende sterrenhemel.

 

Wil je je vakantie naar Marokko verlengen met een bezoek aan Essaouira aan de Atlantische  kust, of het noorden van Marokko met de blauwe stad Chefchaouen , laat het ons weten. Wij organiseren ook individuele rondreizen naar Marokko. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

bottom of page