baalbek

RONDREIS LIBANON

Libanon

In dit kleine landje aan de Middellandse Zee is ontzettend veel te zien. De ene dag loop je tussen de Romeinse zuilen, de andere dag wandel je tussen groene ceders en de volgende dag geniet je van een heerlijk vers gevangen visje aan de kust. 'n Ideale, afwisselende bestemming voor een korte vakantie.

Baalbek YouTube2.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis  Libanon 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Rondreis Libanon privé en op maat - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Libanon 11 daagse privérondreis
 

Dit kleine land in het Midden-Oosten heeft niet alleen een zeer gevarieerde bevolking, ook qua cultuur en natuur heeft het het nodige te bieden. En dan hebben we het nog niet eens over de vele heerlijke mezze die je er kunt eten ....

Prijs v.a. € 1.295,-

Lees meer ...

Rondreis Libanon privé - mezze - Saffraan Reizen

 

Combinaties Libanon, Cyprus, Jordanië en citytrip Beirut
 

Een reis  naar Libanon is heel goed te combineren met een bezoek aan Cyprus of Jordanië. Of boek een citytrip naar Beirut. Vanuit deze stad zijn diverse excursies te maken naar bv. Byblos, Baalbek of Sidon.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vul het offerteformulier in.
 

In de souq van Tripoli.jpg

 

Rondreizen Libanon met groep

Reis met onze groep of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 6-12 personen met deskundige begeleiding. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Libanon te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

Libanezen - Saffraan Reizen

 

Libanon 11 daagse groepsrondreis
 

Antiek en modern in Beirut, de souq in Sidon, opgravingen in Byblos, en Baalbek, maar ook de cederbossen en mooie natuur in het Shoufgbergte en Wadi Qadisha komen aan bod tijdens deze rondreis Libanon. Reizen met een kleine groep door dit kleine landje is groots!

Prijs v.a. € 1.295,-

Lees meer ...

Rondreis Libanon groep - Saffraan Reizen