Tempel Mongolië - Saffraan Reizen

RONDREIS MONGOLIË

Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis Mongolië 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Voorbeeldreis: Mongolië 16 daagse privérondreis
 

Mongolie is een land van nomaden, uitgestrekte, adembenemende landschappen en natuur. Het heeft alle ingrediënten in zich voor een onvergetelijke reiservaring.

Prijs v.a. € 1.795,- 

Lees meer ...

Rondreizen Mongolië met groep

Reis met onze groep of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 6-12 personen met deskundige begeleiding. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Mongolië te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

In Ulaanbaatar, Mongolië - Saffraan Reizen

16 daagse rondreis Mongolië met groep
 

Cultureel historisch gezien is Mongolië met zijn oeroude culturele erfenis uit het Mongoolse rijk van Djengis Khan een rijk land. Maar ook geologisch gezien. Het unieke weidse landschap  met zijn prehistorische archeologische vondsten en (rots)tekeningen. De kleurrijke Mongoolse bevolking met haar vriendelijke inslag en haar relatie met de natuur, met de sjamanistische- en boeddhistische religie maken het land rijk aan unieke ervaringen tijdens deze rondreis Mongolië


Prijs v.a. € 1.795,- 

Lees meer ...