top of page

RONDREIS TURKMENISTAN

Turkmenen - Saffraan Reizen

Turkmenistan

Dit voormalige Sovjetland wordt nog niet zo heel veel bezocht, maar het toerisme is ook hier de laatste jaren in opkomst. Het lege en uitgestrekte land kent een lange en interessante geschiedenis met mooie monumenten, eeuwenoude én gloednieuwe, en een prachtige natuur.

Turkmenistan youtube3.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Rondreizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeld rondreis Turkmenistan die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis Turkmenistan 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

 

Voorbeeldreis: Turkmenistan & Oezbekistan 19 daagse rondreis
 

Tussen het Turkmeense Ashgabat en het Oezbeekse Tashkent bezoek je voormalige Zijderoute steden, bekijk je eeuwenoude, maar ook gloednieuwe bouwwerken en maak je kennis met de kleurrijke bevolking én de afwisselende natuur. Maar liefst zeven sites in deze twee landen zijn op de lijst van werelderfgoed van Unesco geplaatst. Je krijgt ze allemaal te zien.

Prijs v.a. € 2.295,-.


Lees meer ...

Turkooisen tegel koepel Perzie

 

Voorbeeldreis: Turkmenistan 10 daagse rondreis
 

Tijdens deze reis krijg je de hoogtepunten te zien van dit bijzondere land. Ashgabat, Yangikala, de gaskrater in Darwaza, Konye Urgench, en de oude Zijderoute nederzetting in Merw; het wordt allemaal bezocht. Mocht je toch langer op een bepaalde plek willen blijven of iets extra's willen bezoeken, kijk dan in onze extra koffers.

Prijs v.a. € 1.455,-. 


Lees meer ...

Oezbeeks kind met pop

 

Voorbeeldreis: Hoogtepunten van de Zijderoute, rondreis
 

Een eeuwenoud netwerk aan karavaanroute's ligt verspreid over Iran, Oezbekistan en Turkmenistan. Deze legendarische Zijderoute spreekt bij veel reizigers tot de verbeelding. Lange karavanen met hoog opgestapelde handel op de kamelen. Zijde, thee, zilver, wierook en tal van goederen werden verhandeld. Maar ook kennis en cultuur werden aan elkaar overgedragen, onderweg en  tijdens de lange avonden in de karavansarai's.  Talrijke cultuurschatten uit de bloeiperiode van het Perzische rijk zijn tot op de dag vandaag nog te bewonderen en komen uiteraard aan bod tijdens deze unieke reis. 

Prijs v.a. € 2.495,-.

Lees meer...

Kalon moskee Bukhara, Oezbekistan - Saffraan Reizen

 

Extra koffers Turkmenistan

De standaardreizen zijn uit te breiden of te verlengen met verschillende koffers. Extra dagen in Ashgabat, een treinreis naar Mary, de nachttrein naar Turkmenbashi, kampovernachting in Darwaza.

 

Lees verder om de diverse mogelijkheden te bekijken.

Trein Turkmenistan Ashgabat Turkmenbashi
bottom of page