RONDREIS TURKMENISTAN

Wat wil je doen in je rondreis Turkmenistan?

In Turkmenistan kun je veel kanten op. Je kunt er met z'n tweeën, of met een eigen groepje rondreizen, al dan niet op maat. Lekker comfortabel per auto of trein of off road en avontuurlijk. Wil je 8 dagen, 9, 10, 12, 14 dagen of 3 weken? Vraag een offerte aan of scroll naar beneden om de uitgewerkte mogelijkheden te bekijken.

Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeld rondreis Turkmenistan die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis Turkmenistan 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Voorbeeldreis: Turkmenistan & Oezbekistan 19 daagse privérondreis
 

Tussen het Turkmeense Ashgabat en het Oezbeekse Tashkent bezoek je voormalige Zijderoute steden, bekijk je eeuwenoude, maar ook gloednieuwe bouwwerken en maak je kennis met de kleurrijke bevolking én de afwisselende natuur. Maar liefst zeven sites in deze twee landen zijn op de lijst van werelderfgoed van Unesco geplaatst. Je krijgt ze allemaal te zien.

Prijs v.a. € 2.295,-.


Lees meer ...

Voorbeeldreis: Turkmenistan 10 daagse privérondreis
 

Tijdens deze reis krijg je de hoogtepunten te zien van dit bijzondere land. Ashgabat, Yangikala, de gaskrater in Darwaza, Konye Urgench, en de oude Zijderoute nederzetting in Merw; het wordt allemaal bezocht. Mocht je toch langer op een bepaalde plek willen blijven of iets extra's willen bezoeken, kijk dan in onze extra koffers.

Prijs v.a. € 1.455,-. 


Lees meer ...

Voorbeeldreis: Hoogtepunten van de Zijderoute, privérondreis
 

Een eeuwenoud netwerk aan karavaanroute's ligt verspreid over Iran, Oezbekistan en Turkmenistan. Deze legendarische Zijderoute spreekt bij veel reizigers tot de verbeelding. Lange karavanen met hoog opgestapelde handel op de kamelen. Zijde, thee, zilver, wierook en tal van goederen werden verhandeld. Maar ook kennis en cultuur werden aan elkaar overgedragen, onderweg en  tijdens de lange avonden in de karavansarai's.  Talrijke cultuurschatten uit de bloeiperiode van het Perzische rijk zijn tot op de dag vandaag nog te bewonderen en komen uiteraard aan bod tijdens deze unieke reis. 

Prijs v.a. € 2.495,-.

Lees meer...

Extra koffers Turkmenistan

De standaardreizen zijn uit te breiden of te verlengen met verschillende koffers. Extra dagen in Ashgabat, een treinreis naar Mary, de nachttrein naar Turkmenbashi, kampovernachting in Darwaza.

 

Lees verder om de diverse mogelijkheden te bekijken.

Bestemmingen

Uitgelicht
 

15 daagse privérondreis door Palestina en Jordanië. Twee landen met een rijke historie.

Deze reis is geheel naar eigen wens aan te passen.

paljo.png
ggto.jpg

Contact
 

Je kunt een e-mail sturen naar info@saffraanreizen.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van
maandag t/m vrijdag  10:00 - 17:00 uur

024 2060898 of 0570 671299

Logo YouTube - Saffraan Reizen
Logo Twitter - Saffraan Reizen
Logo Facebook - Saffraan Reizen
01AGreenSeat_RGB.PNG