top of page

Saffraanyoghurt met mango

Saffraanyoghurt met mango

Heerlijk fris toetje dat je in 'n handomdraai op tafel zet.

 


Ingrediënten (4 personen):

- 10 saffraandraadjes

- 400 ml. yoghurt

- 150 ml. slagroom

- 20 g. suiker

- 1 limoen, schoongeboend

- 1 mango

- 20 g. pistachenoten, gepeld

 

 

Bereiding: 

Week de saffraandraadjes  5 minuten in 1 eetlepel water. Zeef het water en roer het door de slagroom. Klop de slagroom met de suiker stijf, en spatel het door de yoghurt.

Rasp de limoen en roer de rasp door de yoghurt. Schil en snijd de mango in plakjes. Hak de pistachenootjes.
Verdeel de yoghurt over de glazen en laat het geheel opstijven in de koelkast.

 

Serveren:

Vlak voor het serveren garneer je de glazen met mango en pistachenootjes.

N.B. Geen liefhebber van mango, of geen mango in huis? Je kunt natuurlijk ook sinaasappels, miniola's of mandarijnen gebruiken.

saffraanyoghurt - Saffraan Reizen
bottom of page