RONDREIS JORDANIË

petra

Jordanië

Kruisvaarderskastelen, Romeinse, Ottomaanse en Byzantijnse overblijfselen, groene heuvels en valleien, een roze woestijn, prachtige wadi’s en natuurparken, het zoute water van de Dode Zee, de koraalriffen van de Rode Zee en natuurlijk de mysterieuze stad Petra. En dat alles in een van de meest stabiele landen van het Midden-Oosten. Logisch dat de gastvrije Jordaniërs trots zijn op hun land!

jordan youtube2.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

 

Reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Graag Nederlandse reisbegeleiding mee? Dat kan. Wij maken jouw rondreis Jordanië 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Rondreis Jordanië privé op maat - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Jordanië 9 daagse rondreis
 

Tijdens deze individuele rondreis Jordanië rijd je zelf in een huurauto of word je door een privé chauffeur naar alle highlights van Jordanië gereden. Wil je ergens wat langer blijven of wil je liever wat luxere hotelaccommodatie dan standaard wordt aangeboden? 'n Gids of 'n Nederlandse reisbegeleider? We regelen het voor je. 

Prijs: v.a. € 895,- p.p. (bij 2 personen)

 

Rondreis Jordanië privé - Strand Aqaba, Rode Zee - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Jordanië 13 daagse rondreis
 

Behalve het bezoeken van de bekende Jordaanse hoogtepunten Petra, Jerash en Wadi Rum wordt er bij deze rondreis ook gewandeld in het Dana Nature Reserve en verblijf je in de bijzondere Ecolodge in Wadi Feynan. In Petra heb je eveneens de mogelijkheid wat extra wandelingen te maken. Een actieve, maar ook weer niet té zware reis voor wandelliefhebbers.

 

Prijs: v.a. € 1.595,- p.p. (bij 2 personen)

Rondreis Jordanië - Dana - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Palestina & Jordanië 15 daagse rondreis
 

Twee bestemmingen in één reis. Twee landen met beide een rijke historie, nauw aan elkaar verwant. Beleef de diverse culturele en religieuze highlights en geniet van de prachtige natuur van Palestina en Jordanië.

Prijs v.a. € 2.620,- 
p.p. (bij 2 personen) 

Rondreis Palestina & Jordanië - klooster van Mar Saba - Saffraan Reizen

 
Jordanië 10 daagse fotoreis
 
Onder leiding van reisfotograaf Robert van Sluis maak je een reis door het zeer fotogenieke en gastvrije Jordanië. Leer de mooiste foto's maken in de straten van Amman, maak portretten van de kleurrijke bewoners van Petra en fotografeer bijzondere rotsformaties tegen een schitterende sterrenhemel in Wadi Rum ..
 
Prijs v.a. € 1.395,- p.p. (bij 2 personen)

Rondreis Jordanië fotoreis - Saffraan Reizen

 

Jordanië in combinatie met Libanon

 

Een reis naar Jordanië is heel goed te combineren met een reis door Libanon.  Bezoek het moderne Beirut,  het tempelcomplex van Baalbek, de souq in Sidon, het authentieke Tripoli, de groene Wadi Qadisha en nog veel meer ....

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vul het offerteformulier in.

 

 

Baalbek.jpg