RONDREIS OMAN

dhow

Oman

Nadat Sultan Qabus bin Said in 1970 aan de macht was gekomen werd Oman opengesteld voor buitenlandse toeristen. De afwisseling van woestijnlandschap, groene oases, mooie stranden, bergdorpjes, oude forten, en sfeervolle markten heeft ervoor gezorgd dat ook steeds meer Nederlandse reizigers hun weg naar dit sultanaat weten te vinden.

Dhow Oman

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Rondreizen Oman met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Rondreis Oman op maat - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Oman 10 daagse rondreis

 

Sultan Haitham bin Tariq al Said heet je, net als 3 miljoen andere Omani's van harte welkom in zijn mooie, bijzondere en schone golfstaat Oman. Je 10 daagse reis kun je uitbreiden met onder meer extra koffers voor Dubai en Abu Dhabi.
 
Prijs v.a. € 1.155,-

Lees meer...

Rondreis Oman wierookbranders - Saffraan Reizen

 

Rondreizen Oman met groep

Reis met 'n internationaal gezelschap of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 2-18 personen. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Oman te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

Omanieten op stap, Muscat - Saffraan Reizen

 

Groepsrondreizen naar Oman, Dubai en Abu Dhabi met gegarandeerd vertrek
 

Deze groepsreizen op de aangegeven data gaan altijd door, ook al boek je maar met twee personen. Je reist samen met een internationaal gezelschap en maakt gebruik van goede hotels. 
 

Prijs v.a. € 995,-

Lees meer...

Rondreis Oman, Sultan Qabus moskee Muscat - Saffraan Reizen