dhow

RONDREIS OMAN

Oman

Nadat Sultan Qabus bin Said in 1970 aan de macht was gekomen werd Oman opengesteld voor buitenlandse toeristen. De afwisseling van woestijnlandschap, groene oases, mooie stranden, bergdorpjes, oude forten, en sfeervolle markten heeft ervoor gezorgd dat ook steeds meer Nederlandse reizigers hun weg naar dit sultanaat weten te vinden.

Dhow Oman YouTube2.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Privérondreizen Oman met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

 

Voorbeeldreis: Oman 10 daagse privérondreis

 

Sultan Haitham bin Tariq al Said heet je, net als 3 miljoen andere Omani's van harte welkom in zijn mooie, bijzondere en schone golfstaat Oman. Je 10 daagse reis kun je uitbreiden met onder meer extra koffers voor Dubai en Abu Dhabi.
 
Prijs v.a. € 920,-

Lees meer...

 

Rondreizen Oman met groep

Reis met 'n internationaal gezelschap of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 2-18 personen. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Oman te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

 

Groepsrondreizen naar Oman, Dubai en Abu Dhabi met gegarandeerd vertrek
 

Deze groepsreizen op de aangegeven data gaan altijd door, ook al boek je maar met twee personen. Je reist samen met een internationaal gezelschap en maakt gebruik van goede hotels. 
 

Prijs v.a. € 975,-

Lees meer...

Bestemmingen

Uitgelicht
 

Lees hier de laatste informatie over het coronavirus en de actuele stand van zaken m.b.t . onze reizen.

corona en reizen.jpg

Contact
 

Je kunt een e-mail sturen naar info@saffraanreizen.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van
maandag t/m vrijdag  10:00 - 17:00 uur

024 2060898 of 0570 671299

ggto.jpg
Logo YouTube - Saffraan Reizen
Logo Twitter - Saffraan Reizen
Logo Facebook - Saffraan Reizen
01AGreenSeat_RGB.PNG