top of page
Palestina Jeruzalem
jordanie jerash
IMGP1696
P1210198
jordanie wadi rum2
Palestina Mar Saba

Palestina & Jordanië extra koffers

Extra koffers

                  extra koffer:  langer verblijf in Jeruzalem

In deze stad raak je niet uitgekeken. Behalve de ommuurde, oude stad is er in de rest van Jeruzalem ook nog zoveel te zien en te beleven. Het Rockefeller Museum met haar grote archeologische collectie, de joodse markt Mahane Yehuda, de joods-orthodoxe

wijk Me'a She'arim, de hippe 'Downtown Triangle' en het grootste memorial centrum van de holocaust, Yad Vashem zijn maar een paar van die highights.


Voor meer informatie en een prijsopgaaf, neem contact met ons op.

                  extra koffer: langer verblijf in Amman

Boek één of meer extra dagen in Amman.  Op deze dag(en) kun je wat meer van de Jordaanse hoofdstad bekijken, maar ook excursies maken in de omgeving. Wat dacht je van de woestijnkastelen ten oosten van de stad?  Of breng een bezoek aan de noordelijk gelegen ruïnes van Umm Qais en Pella, het natuurgebied rond Ajlun of de voormalige hoofdstad van Jordanië, Salt.Voor meer informatie en een prijsopgaaf, neem contact met ons op.

                  extra koffer: langer verblijf in Petra

De site van Petra is enorm groot en weliswaar kun je in één dag heel veel zien van dit wereldwonder, maar 'n extra dag hier is

echt de moeite waard.

Voor meer informatie en een prijsopgaaf, neem contact met ons op.

                  extra koffer: verblijf in Dana Nature Reserve

Niet ver van Petra ligt het natuurgebied Dana Nature Reserve. Het is het grootste natuurreservaat van Jordanië, opgericht in 1989, en beslaat ruim 300 km². Het park loopt van 1200 meter tot -100 meter. Hierdoor is de natuur erg afwisselend. Je vindt er meer dan 700 verschillende plantensoorten, 200 soorten vogels en 38 soorten zoogdieren. Je kunt er vanuit je hotel heerlijke wandelingen maken, al dan niet met een lokale gids. Zo is er de korte 'Village Tour Trail' door het Middeleeuwse dorpje Dana.  De 'Wadi Dana Trail' leidt naar Feynan en je kunt hier overnachten in een mooie ecolodge.

Voor meer informatie en een prijsopgaaf, neem contact met ons op.

bottom of page