RONDREIS IRAN

Chehel Setun Iran - Saffraan Reizen
Iran YouTube2.jpg

Klik op de foto voor onze reisimpressie.

 

Reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw reis 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Rondreis Iran op maat - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Iran 15 daagse rondreis
 

Perzische cultuur, historie en religie. Deze Iran reis heeft alle ingrediënten voor een gevarieerde en onvergetelijke reis. Individueel, maar nooit alleen want overal in dit fascinerende land kom je de vriendelijke, en vooral nieuwsgierige Iraniër tegen die je graag gezelschap houdt. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.

Prijs v.a. € 1.680,-

Rondreis Iran - Saffraan Reizen Persepolis Beeld paard

 

Voorbeeldreis: Perzië 15 daagse rondreis
 

Een prachtige ontspannen reis langs de culturele highlights van het oude Perzië. Isfahan, Persepolis, Shiraz, Yazd, Bishapur, Firuzabad, maar ook aandacht voor de natuur, de Qashqai nomaden en voldoende ruimte voor eigen interesses. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.

Prijs v.a. € 1.660,-

Meybod lemen paleis  Iran, Perzië privé -Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Iran Noord 15 daagse rondreis
 

Cultuurhistorische steden aan de Zijderoute, bergen en  adembenemende landschappen. Laat je verrassen in het meest kleurrijke deel van Iran. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.

Prijs v.a. € 1.885,-

Postzegel Iran noord privé - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: 15 daagse rondreis Iran Noord én Zuid, cultuur én natuur
 

Het vruchtbare Alborzgebergte, de rijst- en theevelden langs de Kaspische Zee, woestijn- en steppegebieden, prachtige architectuur en nog veel meer. Tijdens deze rondreis Iran beleef je de rijke verscheidenheid in de natuur van het noorden én de cultuurhistorische erfstukken van de beroemde steden in het zuiden.

Prijs v.a. € 1.590,-

Met de schoolklas op de foto in Iran - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Rondje Iran, 11 daagse rondreis
 

Alle hoogtepunten komen aan bod bij deze korte Iran reis. Ervaar de bijzondere geschiedenis van de Perzen tijdens je rondreis door Teheran, Shiraz, Yazd, Isfahan en Kashan. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.

Prijs v.a. € 1.995,-

 

Gebedsstenen Islam  Iran Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Iran per trein, 12 daagse rondreis
 

Beleef het eeuwenoude Perzië per trein. Ontdek de 3000 jaar oude beschaving in Teheran, Yazd, Shiraz en Isfahan en ervaar het bedevaarts-gebeuren in Mashhad. Lange trajecten worden over het algemeen per comfortabele trein afgelegd, op andere stukken staat er een auto met chauffeur voor je klaar.

Prijs v.a. € 1.550,-

Ronreis Iran met trein - Saffraan Reizen

 

Voorbeeldreis: Hoogtepunten van de Zijderoute
 

Een eeuwenoud netwerk aan karavaanroute's ligt verspreid over Iran, Oezbekistan en Turkmenistan. Deze legendarische Zijderoute spreekt bij veel reizigers tot de verbeelding. Lange karavanen met hoog opgestapelde handel op de kamelen. Zijde, thee, zilver, wierook en tal van goederen werden verhandeld. Maar ook kennis en cultuur werden aan elkaar overgedragen, onderweg en  tijdens de lange avonden in de karavansarai's.  Talrijke cultuurschatten uit de bloeiperiode van het Perzische rijk zijn tot op de dag vandaag nog te bewonderen en komen uiteraard aan bod tijdens deze unieke reis. 

Prijs v.a. € 2.495,-

Kalon moskee Bukhara.jpg