top of page
mongolie2
jordanie wadi rum2
Oezb Samar
P1210591

CONTACT

Contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Saffraan Reizen:

Per e-mail
We zijn het makkelijkst te bereiken via e-mail. Ons adres is: info@saffraanreizen.nl.

Per telefoon
Saffraan Reizen is telefonisch en via WhatsApp bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur: 06 10374656 (Dionne) en 06 25361605 (Esther).

Buiten deze tijden kun je een bericht op onze voicemail achterlaten met het verzoek teruggebeld te worden. Als je dat graag wilt kunnen we ook ‘s avonds of in het weekend contact met je opnemen.

Via formulieren
Op onze website vind je twee formulieren: het boekingsformulier voor groepsreizen en individuele reizen, en het offerteformulier. Hierop kun je alle gegevens invullen die we nodig hebben om je reis te boeken of een offerte voor een reis op maat te maken.

Per post
Ons postadres is:
Saffraan Reizen
Schansweg 3
6585 XZ Mook
Nederland


Op afspraak in een persoonlijk gesprek
Mocht je je reisplannen graag persoonlijk met ons willen bespreken, dan organiseren we voor jou en/of voor je reisgezelschap een klantadviesgesprek. In principe vragen we hiervoor een vergoeding. Als je na het adviesgesprek overgaat tot boeking vervalt deze vergoeding. Neem voor een adviesgesprek contact met ons op en maak een afspraak met de landenspecialist.

                                
Mocht je graag een geprinte versie willen hebben van de reis waarvoor je belangstelling hebt, neem dan contact met ons op en wij sturen het per post naar je toe.


Kamer van Koophandel
Inschrijfnummer 58088466

Betalingen ABN AMRO
IBAN: NL87 ABNA 0511 349 238 / BIC: ABNANL2A

Aangesloten bij

 

  

Logo VvKR - Saffraan Reizen
Logo GGTO - Saffraan Reizen
Calamiteitenfonds.png
bottom of page