mongolie2
jordanie wadi rum2
Oezb Samar
P1210591

OVER SAFFRAAN

Dat saffraan een specerij is, zal bij de meeste mensen bekend zijn. Dat het wordt gewonnen uit de drie stempels van de paarse saffraankrokus is minder bekend. Deze krokus werd al in de oudheid geteeld in het Midden-Oosten en de saffraandraadjes werden ook toen al gebruikt om bepaalde gerechten te kleuren en te kruiden. Met de komst van de islam in Zuid-Europa kwam ook de saffraan mee en ook nu is deze specerij nog steeds onmisbaar in een goede paella of bouillabaisse. Een klein beetje is al genoeg. Verder heeft saffraan een kalmerende werking en is het zowel een antidepressivum als een afrodisiacum en een antioxidant. Saffraan is de meest kostbare van alle specerijen. Voor 1 kilo saffraan zijn de stempels van maar liefst 400.000 bloemen nodig. Het is een klasseproduct en dat is nou juist waar het bij Saffraan Reizen ook om gaat.
 

Wij willen een klasseproduct leveren. Dat betekent dat we die reis aanbieden waar jij al jaren van droomt. Het betekent ook dat we die reis zo organiseren zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten. We luisteren naar jouw reiswensen en proberen deze zo goed mogelijk in te passen in je reis, of je die nu alleen maakt of samen met anderen.

Saffraan Reizen bestaat uit twee deskundige en reislustige dames: Dionne Delnoy en Esther van Raaij. We hebben al bijna 30 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van reizen. Onze passie ligt bij de cultuur, de sfeer en de gastvrije bewoners in het Midden-Oosten, Noord Afrika en Centraal Azië.  Omdat we onze bestemmingen bezoeken houden we onze kennis over de landen actueel.  We voelen ons daar helemaal thuis.  We willen ‘onze landen’ ook aan andere mensen  laten zien en onze mooie reiservaringen  delen met onze medereizigers.
Reizen is niet alleen genieten, maar ook ervaren, leren en ontdekken We maken deze ontdekkingstochten graag samen met jou.

Bestemmingen

Uitgelicht
 

Lees hier de laatste informatie over het coronavirus en de actuele stand van zaken m.b.t . onze reizen.

corona en reizen.jpg

Contact
 

Je kunt een e-mail sturen naar info@saffraanreizen.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van
maandag t/m vrijdag  10:00 - 17:00 uur

024 2060898 of 0570 671299

ggto.jpg
Logo YouTube - Saffraan Reizen
Logo Twitter - Saffraan Reizen
Logo Facebook - Saffraan Reizen
01AGreenSeat_RGB.PNG