top of page
mongolie2
jordanie wadi rum2
Oezb Samar
P1210591

OP REIS MET SAFFRAAN

Rondreizen op maat voor individuele reizigers en groepen

We organiseren rondreizen vanaf 2 personen. Dat betekent dat je met z’n tweeën, met je gezin, je vriendengroepje, je jaarclub, of met wie je dan ook wilt reizen, een van onze privérondreizen kunt boeken. Deze kunnen - mits op tijd geboekt - altijd doorgaan. Tijdens deze reizen is alles geregeld; vervoer, hotels met ontbijt en de genoemde excursies, al dan niet vergezeld door een lokale, Engelssprekende gids. Verder word je steeds opgevangen door een medewerker van onze lokale agent en kun je met je vragen altijd bij hem of haar terecht. Op onze website vind je voorbeeldprogramma's. Als je iets extra’s wilt zien of doen naast het voorgestelde programma, of juist een programma-onderdeel wenst weg te laten dan kan dat in overleg met ons. Dat geldt ook voor je mogelijke keuze voor een andere vliegmaatschappij dan die we standaard gebruiken. Uiteraard is er binnen onze voorbeeldprogamma’s voldoende vrije tijd om zelf op pad te gaan.

Graag Nederlandse reisbegleiding mee bij een groepsreis op maat? Dat kan.

 

Wil je helemaal zelf je reis samenstellen, dan kan dat bij Saffraan Reizen ook. Via het reisvoorstel/offerteformulier kun je ons laten weten wat je wensen zijn, de grootte van je reisgezelschap en de reisperiode die jouw voorkeur heeft. In overleg met onze reispartner maken wij dan - vrijblijvend - een offerte voor je. Je vlucht kun je zelf boeken, maar dit kunnen wij ook voor je doen. We geven altijd suggesties voor vliegmaatschappijen. Deze bieden doorgaans comfortabele, rechtstreekse vluchten met goede vluchttijden. Heb je echter voorkeur voor een andere vliegtuigmaatschappij, dan gaan we proberen hier plaatsen te reserveren.

 

Groepsrondreizen met internationaal gezelschap

In 'n aantal bestemmingen bieden we groepsreizen met een internationaal gezelschap aan.  Tijdens een groepsreis maak je nieuwe vrienden, doe je nieuwe (reis)ideeën op en onderneem je veel samen, maar heb je ook de mogelijkheid om alleen of met je eventuele reispartner(s) de bestemming te verkennen. De reizen worden begeleid door een Engelssprekende lokale gids. Deze zorgt ervoor dat de reis goed verloopt, regelt de praktische zaken en kent het land goed. Hij of zij geeft uitleg over o.a. de geschiedenis, cultuur, religie, tradities en gebruiken van het land.


Extra koffers
Onze individuele reizigers en reizigers ‘op maat’ kunnen hun reis zelf invullen door gebruik te maken van  extra koffers. Elke koffer bevat een reissuggestie om de basisreis uit te breiden.
In de tekst staat beschreven wat de bestemming is, de route, de bezienswaardigheden en een prijsindicatie. Vul op het offerte formulier in welke extra koffers je wenst naast, of in plaats van het reisschema en wij maken een passende offerte voor je.

Deelnemers aan een groeprondreis kunnen vooraf of aansluitend aan de reis een extra koffertje boeken.

bottom of page