mongolie2
jordanie wadi rum2
Oezb Samar
P1210591

OP REIS MET SAFFRAAN

Privérondreizen
We organiseren privérondreizen vanaf 2 personen. Dat betekent dat je met z’n tweeën, met je gezin, je vriendengroepje, of met wie je dan ook wilt reizen, een van onze privérondreizen kunt boeken. Deze kunnen - mits op tijd geboekt - altijd doorgaan. Tijdens deze reizen is alles geregeld; vervoer, hotels met ontbijt en de genoemde excursies, al dan niet vergezeld door een lokale, Engelssprekende gids. Verder word je steeds opgevangen door een medewerker van onze lokale agent en kun je met je vragen altijd bij hem of haar terecht.
Het programma voor je reis staat in het dagprogramma beschreven. Als je iets extra’s wilt zien of doen naast het voorgestelde programma, of juist een programma-onderdeel wenst weg te laten dan kan dat in overleg met ons. Dat geldt ook voor je mogelijke keuze voor een andere vliegmaatschappij dan die we standaard gebruiken. Uiteraard is er binnen de programma’s voldoende vrije tijd om zelf op pad te gaan.Reizen op maat
Wil je liever zelf je reis samenstellen, dan kan dat bij Saffraan Reizen ook. Via het offerteformulier kun je ons laten weten wat je wensen zijn, de grootte van je reisgezelschap en de reisperiode die jouw voorkeur heeft. In overleg met onze agent maken wij dan - vrijblijvend - een offerte voor je.
Voor onze vluchten maken we meestal gebruik van de vliegmaatschappijen van de betreffende landen. Deze hebben doorgaans comfortabele, rechtstreekse vluchten met goede vluchttijden. Heb je echter voorkeur voor een andere vliegtuigmaatschappij, dan gaan we proberen hier plaatsen te reserveren.

 

 

Groepsreizen op maat

Wij organiseren ook reizen op maat voor groepen. Wil je op reis met je vriendengroep, je collega's, je jaarclub, de leden van de vereniging waar je bij bent, of met wat voor een groep dan ook, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een groepsreis onderneem je veel samen, maar heb je ook de mogelijkheid om alleen of met kleinere groepjes de bestemming te verkennen. Je kunt ervoor kiezen om deskundige Nederlandse reisbegeleiding mee te nemen, maar heb je liever lokale, Engelssprekende begeleiding, dan kan dat ook. Deze zorgt ervoor dat de reis goed verloopt, regelt de praktische zaken en kent het land goed. Op een aantal van onze bestemmingen zal er ook een Engelssprekende gids meereizen. Hij of zij geeft uitleg over o.a. de geschiedenis, cultuur, religie, tradities en gebruiken van het land. We reizen met kleine groepen van 6-12 personen. Je kunt zelf de vertrekdatum, de grootte van je gezelschap en het programma bepalen. Op onze website kun je voorbeeldreizen vinden die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. 


Extra koffers
Onze reizigers kunnen hun reis zelf invullen door gebruik te maken van extra koffers. Elke koffer bevat een reissuggestie om de basisreis uit te breiden.
In de tekst staat beschreven wat de bestemming is, de route, de bezienswaardigheden en een prijsindicatie. Vul op het offerte- formulier in welke extra koffers je wenst naast, of in plaats van het reisschema, en wij maken een passende offerte voor je.

Deelnemers aan een groepsreis kunnen vooraf of aansluitend aan de reis een extra koffertje boeken.