iran shiraz moskee
Tunesie Qsar Azzahra4
georgie
marok eesaoueira
turkmnstn
Palestina Jeruzalem

REIZEN MET SAFFRAAN

Privérondreizen

We organiseren privérondreizen vanaf 2 personen. Dat betekent dat je met z’n tweeën, met je gezin, je vriendengroepje, je jaarclub, of met wie je dan ook wilt reizen, een van onze privérondreizen kunt boeken. Deze kunnen - mits op tijd geboekt - altijd doorgaan. Tijdens deze reizen is alles geregeld; vervoer, hotels met ontbijt en de genoemde excursies, al dan niet vergezeld door een lokale, Engelssprekende gids. Verder word je steeds opgevangen door een medewerker van onze lokale agent en kun je met je vragen altijd bij hem of haar terecht.Het programma voor je reis staat in het dagprogramma beschreven. Als je iets extra’s wilt zien of doen naast het voorgestelde programma, of juist een programma-onderdeel wenst weg te laten dan kan dat in overleg met ons. Dat geldt ook voor je mogelijke keuze voor een andere vliegmaatschappij dan die we standaard gebruiken. Uiteraard is er binnen de progamma’s voldoende vrije tijd om zelf op pad te gaan.

 

 

Reizen op maat

Wil je liever zelf je reis samenstellen, dan kan dat bij Saffraan Reizen ook. Via het offerteformulier kun je ons laten weten wat je wensen zijn, de grootte van je reisgezelschap en de reisperiode die jouw voorkeur heeft. In overleg met onze agent maken wij dan - vrijblijvend - een offerte voor je.Voor onze vluchten maken we meestal gebruik van de vliegmaatschappijen van de betreffende landen. Deze hebben doorgaans comfortabele, rechtstreekse vluchten met goede vluchttijden. Heb je echter voorkeur voor een andere vliegtuigmaatschappij, dan gaan we proberen hier plaatsen te reserveren.

 

Groepsrondreizen
Als je het leuk vindt om met een groep te reizen, ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een groepsreis maak je nieuwe vrienden, doe je nieuwe (reis)ideeën op en onderneem je veel samen, maar heb je ook de mogelijkheid om alleen of met je eventuele reispartner(s) de bestemming te verkennen. ’s Avonds wordt er doorgaans een voorstel gedaan om samen te eten, maar als je daar geen behoefte aan hebt is dat ook prima. Al vanaf 6 personen reist er deskundige Nederlandse begeleiding mee, of wordt het gezelschap begeleid door 'n uitstekende Engelssprekende lokale gids en begeleiding. Deze zorgt ervoor dat de reis goed verloopt, regelt de praktische zaken en kent het land goed. Wordt het minimum aantal  deelnemers niet gehaald, dan is er sprake van lokale, Engelssprekende reisbegeleiding. Op een aantal van onze bestemmingen zal er ook een Engelssprekende gids meereizen. Hij of zij geeft uitleg over o.a. de geschiedenis, cultuur, religie, tradities en gebruiken van het land.
We reizen met kleine groepen van 6-12 personen.Extra koffers
Onze individuele reizigers en reizigers ‘op maat’ kunnen hun reis zelf invullen door gebruik te maken van  extra koffers. Elke koffer bevat een reissuggestie om de basisreis uit te breiden.
In de tekst staat beschreven wat de bestemming is, de route, de bezienswaardigheden en een prijsindicatie. Vul op het offerte formulier in welke extra koffers je wenst naast, of in plaats van het reisschema en wij maken een passende offerte voor je.

Deelnemers aan een groeprondreis kunnen vooraf of aansluitend aan de reis een extra koffertje boeken.