Dougga, Tunesië - Saffraan Reizen

RONDREIS TUNESIË

Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis Tunesië 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Voorbeeldreis: Tunesië 11 daagse privérondreis
 

In 11 dagen met z’n tweeën of met ’n door jou samengesteld groepje Tunesië door. Je rijdt zelf of wordt rondgereden door een ervaren chauffeur/gids. De overnachtingen zijn geboekt in goede, comfortabele hotels. Deze privérondreis langs de hoogtepunten van Tunesië is in overleg met ons aan te passen of uit te breiden.

Prijs v.a. € 1.245,-

Lees meer ...

Moskee in Kairouan, Tunesië - Saffraan Reizen

Voorbeeldreis: Tunesië  woestijn 11 daagse privérondreis
 

Tijdens deze privérondreis ligt de nadruk op het zuiden van Tunesië en brengt je privé chauffeur/gids je naar woestijnstadjes, bergoases, zandvlaktes, holwoningen en ‘ksour’. Ook is is er een kamelentocht met overnachting in de woestijn. Maak kennis met ‘le grand sud Tunisien’.

Prijs v.a. € 1.965,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air.

Lees meer...

Overstekende kamelen, Tunesië - Saffraan Reizen

Voorbeeldreis: Tunesië klassieke hoogtepunten 11 daagse privérondreis
 

Laat je gedurende deze reis rondrijden langs de Fenicische en Romeinse hoogtepunten van Tunesië en bekijk de oude steden uit het begin van onze jaartelling en ver daarvoor. Carthago, Dougga, Bulla Regia,.... Natuurlijk worden El Jem en het Bardo Museum bezocht en wordt er aandacht geschonken aan de islamitische cultuur. Ook deze privérondreis kan naar eigen wens worden aangepast.

Prijs v.a. € 1.915,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air.

Lees meer...

Tempel in Dougga, Tunesië - Saffraan Reizen

Rondreizen Tunesië met groep

Reis met onze groep of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 6-12 personen met deskundige begeleiding.  Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Tunesië te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

Spelletje spelen in Tunesië - Saffraan Reizen

15 daagse rondreis Tunesië met groep
 

Tunesië is meer dan zee en strand alleen. Tijdens deze zeer gevarieerde reis zie je de vele mooie highlights die dit land te bieden heeft en is er ook voldoende tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Prijs v.a. € 985,- .


Lees meer ...

Medina in Monastir, Tunesië - Saffraan Reizen