top of page

RONDREIS TUNESIË

Dougga, Tunesië - Saffraan Reizen

Reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis Tunesië 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Voorbeeldreis: Tunesië 11 daagse rondreis
 

In 11 dagen met z’n tweeën of met ’n door jou samengesteld groepje Tunesië door. Je rijdt zelf of wordt rondgereden door een ervaren chauffeur/gids. De overnachtingen zijn geboekt in goede, comfortabele hotels. Deze rondreis langs de hoogtepunten van Tunesië is in overleg met ons aan te passen of uit te breiden.

Prijs v.a. € 925,- p.p.

Lees meer ...

Moskee in Kairouan, Tunesië - Saffraan Reizen

Voorbeeldreis: Tunesië klassieke hoogtepunten 11 daagse rondreis
 

Laat je gedurende deze reis rondrijden langs de Fenicische en Romeinse hoogtepunten van Tunesië en bekijk de oude steden uit het begin van onze jaartelling en ver daarvoor. Carthago, Dougga, Bulla Regia, .... Natuurlijk worden El Jem en het Bardo Museum bezocht en wordt er aandacht geschonken aan de islamitische cultuur. Ook deze rondreis kan naar eigen wens worden aangepast.

Prijs v.a. € 1.025,- p.p.

Lees meer...

Tempel in Dougga, Tunesië - Saffraan Reizen

Voorbeeldreis: Tunesië 13 daagse rondreis
 

Romeinse- en Fenicische sites, de Sahara, Berbercultuur, oases, mooie steden, bergdorpjes, zon, zee en strand ... Tijdens de reis verblijf je in sfeervolle accommodaties en slaap je één nacht in de Sahara onder de sterrenhemel. De reis eindigt op het eiland Djerba.
 

Prijs v.a. € 1.795,- p.p.


Lees meer...

Djerbahood.jpg

Voorbeeldreis: 15 daagse rondreis Tunesië
 

Tunesië is meer dan zee en strand alleen. Tijdens deze zeer gevarieerde én complete reis zie je de de mooie highlights die dit land te bieden heeft en is er ook voldoende tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Prijs v.a. € 1.295,- p.p.


Lees meer ...

Spelletje spelen in Tunesië - Saffraan Reizen
bottom of page