top of page
dhow

WIE IS DE MOL IN OMAN?

Wie is de Mol?

De 25e editie van het populaire programma 'Wie is de Mol?' zal zich deze keer gaan afspelen in het mooie sultanaat Oman. Ter ere van dit jubileum zullen er géén BN-ers, maar tien onbekende Nederlanders meedoen. Het nieuwe seizoen is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start. Vier weken lang kun je wekelijks twee afleveringen bekijken. Deze keer zal presentatrice, columniste en radio-dj Hila Noorzai het programma presenteren. Zij was een van de deelnemers van de 22e editie van 'Wie is de Mol?'.

Mol_edited.png

Net zoals de meeste van onze rondreizen in Oman, begint ook de eerste aflevering van 'Wie is de Mol?' in de hoofdstad Muscat. Naar verwachting zullen indrukwekkende forten, de sfeervolle Mutrah Souq en de dhowboten op zee het decor vormen bij het uitvoeren van de opdrachten.

 

Dhow voor de kust bij Muscat

 

Vervolgens gaat de Molkaravaan het binnenland in, richting de voormalige hoofdstad Nizwa. Deze stad staat bekend om zijn wekelijkse geitenmarkt en we zien de deelnemers al bieden op de mooiste geit ...

In de omgeving van Nizwa vind je nog meer forten zoals in Bahla en Jabrin en niet ver hiervan is het imposante Hajjargebergte met de hoogste berg Jebel Shams. We kijken uit naar opnames in authentieke dorpjes zoals Al Hamra en Misfat al Abrein en de groene plantages in deze regio.

 

Nizwa, geitenmarkt.jpg

Verder mag uiteraard ook de woestijn niet ontbreken in deze editie en zullen de goudgele zandduinen van Wahiba Sands vast en zeker worden aangedaan. Wellicht ook een van de palmoases in deze streek met hun azuurblauwe water? We gaan het zien.

Kameel in Wahiba Sands, Oman_edited.jpg

 

Ook enthousiast geworden na het zien van 'Wie is de Mol?' in Oman? We stellen graag een mooie reis voor je samen.

De beste reistijd voor een rondreis door Oman is tussen oktober en april.

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

bottom of page