top of page
mongolie2
jordanie wadi rum2
Oezb Samar
P1210591

ACTUEEL

Reisadviezen bijgesteld (laatst bijgewerkt op 18 maart 2022)

We hebben er lang op moeten wachten en in februari jl. was het dan zover! Naast de versoepeling van de coronamaatregelen werden ook de reisadviezen bijgesteld.
Bijna alle Saffraanbestemmingen hebben inmiddels weer de kleurcode groen of geel. Alleen Iran heeft nog kleurcode oranje, maar we weten dat je daar ook goed en veilig kunt reizen.  In de afgelopen maanden hebben we al een aantal privérondreizen in -toen nog- oranje bestemmingen kunnen uitvoeren, tot grote tevredenheid van onze reizigers.
Je kunt dus weer veilig en goed georganiseerd met ons op pad. 

 

De volgende bestemmingen hebben nu kleurcode geel:

Egypte

Georgië

Jordanië

Libanon

Marokko

Oezbekistan

Oman

Palestina

Tunesië

Turkmenistan

Verenigde Arabische Emiraten

 

Kleurcode groen:

Armenië 

Cyprus

Mongolië

 

Visum Oman

Op dit moment kun je je visum bij aankomst op het vliegveld in Oman gratis krijgen als je niet langer dan 14 dagen in Oman verblijft. Zie ook: Entry visas - FM.gov.om

Verblijf je langer dan 14 dagen in Oman, dan kun je heel eenvoudig online een visum aanvragen via https://evisa.rop.gov.om/.

Na boeking van je reis naar Oman ontvang je van ons meer informatie hierover.

 

Visum Oezbekistan

Vanaf 1 februari 2019 hebben Nederlandse en Belgische reizigers die maximaal 30 dagen in Oezbekistan zullen verblijven géén visum meer nodig om Oezbekistan in te komen.

 

Visum Iran

Voor het reizen naar Iran is een visum verplicht. Je hebt hiervoor een 'visum grant' nodig. Wij verzorgen deze visum grant gratis voor al onze klanten die naar Iran reizen. Op de luchthaven van Teheran, IKA Airport wordt géén Iraans stempel in je paspoort gezet als je een uitgeprinte visum grant hebt. Dit kan het reizen naar andere landen eenvoudiger maken.

 

Visum Egypte

Vanaf 5 december 2017 heeft Egypte een e-visum geïntroduceerd. Dit is een visum dat je zelf vóór vertrek online kunt aanvragen. Dit visum kost € 34,95 per persoon. Via https://visumbuitenland.nl/egypte kun je het visum online aanvragen.
Je kunt je visum ook nog gewoon bij aankomst in Egypte op het vliegveld te kopen. Dan bedragen de kosten $25 per persoon.

bottom of page