top of page

RONDREIS ARMENIË

Armenië kerk - Saffraan Reizen

Rondreizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen die hieronder staan aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis Armenië 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Voorbeeldreis: Armenië 10 daagse rondreis
 

Tijdens deze privérondreis reis kun je volop genieten van de culturele hoogtepunten, de natuur en het dagelijkse leven in Armenië. Maak kennis met de uitermate vriendelijke bevolking en verwonder je over de boeiende geschiedenis van dit prachtige land.

Prijs v.a. € 1.415,-

Lees meer...

Lavash deeg uitrollen en bakken in Armenie

Voorbeeldreis: Armenië in bloei 10 daagse rondreis
 

Een mooie reis tijdens de bloeiperiode van de Armeense flora. Enkele duizenden soorten zijn er te vinden in de uitgestrekte natuurgebieden van het land. In de maanden juni en begin juli zijn de meeste bloemen en planten in volle bloei. Uiteraard wordt er tijdens deze rondreis Armenië ook voldoende tijd aan de culturele hoogtepunten van dit land besteed.

Prijs v.a. € 1.045,-. 

Lees meer ...

Bloemen in bloei Armenie

 

Voorbeeldreis: Georgië & Armenië 15 daagse rondreis
 

Prachtige natuur in een zeer gevarieerd landschap. Van de hoge bergtoppen van de Kaukasus en de Aragats tot de gortdroge steppe aan de grens met Azerbeidzjan. En daartussenin de rijke groene wijnakkers. Alles kom je tegen in je rondreis Georgië en Armenië.

Prijs v.a. € 1.875,- 

Lees meer ...

Kerkje in Tblisi

 

Voorbeeldreis: Rondreis Armenië, via Georgië naar Oost-Anatolië 14 daagse rondreis
 

Het eeuwenoude Armeense erfgoed heeft tijdens deze reis een hoofdrol met de mythologische berg 'de Ararat' als stralend middelpunt.

Prijs v.a. € 1.395,-.

Lees meer ...

De heilige berg de Ararat is soms te zien
bottom of page