Armenië kerk - Saffraan Reizen

RONDREIS ARMENIË

Privérondreizen; reizen met je eigen gezelschap

Laat je inspireren door de voorbeeldreis die hieronder staat aangegeven. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Wij maken jouw rondreis Armenië 100% op maat. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het offerteformulier invullen.

Voorbeeldreis: Armenië 10 daagse privérondreis
 

Tijdens deze privérondreis reis kun je volop genieten van de culturele hoogtepunten, de natuur en het dagelijkse leven in Armenië. Maak kennis met de uitermate vriendelijke bevolking en verwonder je over de boeiende geschiedenis van dit prachtige land.

Prijs v.a. € 1.045,-.

Lees meer...

Voorbeeldreis: Armenië in bloei 10 daagse privérondreis
 

Een mooie reis tijdens de bloeiperiode van de Armeense flora. Enkele duizenden soorten zijn er te vinden in de uitgestrekte natuurgebieden van het land. In de maanden juni en begin juli zijn de meeste bloemen en planten in volle bloei. Uiteraard wordt er tijdens deze rondreis Armenië ook voldoende tijd aan de culturele hoogtepunten van dit land besteed.

Prijs v.a. € 1.045,-. 

Lees meer ...

Voorbeeldreis: Rondreis Armenië, via Georgië naar Oost-Anatolië 14 daagse privé- rondreis
 

Het eeuwenoude Armeense erfgoed heeft tijdens deze reis een hoofdrol met de mythologische berg 'de Ararat' als stralend middelpunt.

Prijs v.a. € 1.395,-.

Lees meer ...

Soms is de Ararat te zien en soms niet.J

Rondreizen Armenië met groep

Reis met onze groep of met je eigen groepje. We reizen met kleine groepen van 6-12 personen met deskundige begeleiding. Wil je verlenging van de reis om nóg meer van Armenië te zien, laat het ons weten. Wil je met je eigen gezelschap reizen, neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon het boekingsformulier invullen.

Armeniërs - Saffraan Reizen

Armenië 10 daagse groepsrondreis
 

Bij Armenië denkt men vaak het eerst aan Armeense kerkjes en aan de moeizame historische relatie met Turkije en Rusland. Armenië heeft echter heel wat meer te bieden. Er is prachtige natuur in een adembenemend landschap, maar ook zijn er levendige steden zoals Yerevan,  waar je je op cultureel gebied uitstekend kunt vermaken.

Prijs v.a. € 895,-

Lees meer ...

Rondreis Georgië & Armenië 15 daagse met groep 
 

Prachtige natuur in een zeer gevarieerd landschap. Van de hoge bergtoppen van de Kaukasus en de Aragats tot de gortdroge steppe aan de grens met Azerbeidzjan. En daartussenin de rijke groene wijnakkers. Alles kom je tegen in je rondreis Georgië en Armenië.

Prijs v.a. € 1.325,- 

Lees meer ...