top of page
iran shiraz moskee
Tunesie Qsar Azzahra4
georgie
turkmnstn
marok eesaoueira
Palestina Jeruzalem

PRIVÉRONDREIZEN

Privérondreizen, voorbeeld programma's 

 

Laat je inspireren door één of meerdere van onderstaande rondreizen die dienen als voorbeeldreis van jouw bestemming. Staat het programma je aan, maar wil je toch iets langer of korter in een bepaalde plaats blijven, of zou je iets willen toevoegen of weglaten, geen probleem. Bekijk de 'extra koffers' in het programma en wij maken maken jouw reis 100% op maat.
Je kunt direct contact met ons opnemen door een e-mail te sturen, een offerteformulier in te vullen, of ons te bellen.

Armenië 10 daagse privérondreis
 

Tijdens deze individuele reis kun je volop genieten van de culturele hoogtepunten, de natuur en het dagelijkse leven in Armenië. Maak kennis met de uitermate vriendelijke bevolking en verwonder je over de boeiende geschiedenis van dit prachtige land.
Prijs v.a. € 1.045,- excl.vlucht.
Lees meer ....

Armenië in bloei 10 daagse privérondreis
 

Een mooie reis tijdens de bloeiperiode van de Armeense flora. Enkele duizenden soorten zijn er te vinden in de uitgestrekte natuurgebieden van het land. In de maanden juni en begin juli zijn de meeste bloemen en planten in volle bloei. Uiteraard wordt er ook voldoende tijd aan de culturele hoogtepunten van dit land besteed.
Prijs v.a. € 1.045,-.
Lees meer ....

Armenië, via Georgië naar Oost-Anatolië 14 daagse privérondreis
 

Het eeuwenoude Armeense erfgoed heeft tijdens deze reis een hoofdrol met de mythologische berg 'de Ararat' als stralend middelpunt.
Prijs v.a. € 1.395,-.
Lees meer ....

Cyprus 10 daagse privérondreis

 

Met een huurauto ontspannen dit eiland rond en op z'n tijd een stop maken bij een van de archeologische vindplaatsen, kerkjes, stadjes of gewoon om van het uitzicht te genieten. Comfortabele hotels en vervoer zijn geregeld. Heb je toch liever een chauffeur die je rondrijdt? Ook dat kan.
Prijs v.a. € 575,-.
Lees meer ....

Dubai & Abu Dhabi 5 daagse citytrip

 

Dubai en Abu Dhabi zijn twee van de zeven Arabische Emiraten die tot de verbeelding spreken. Bezoek deze Arabische wereldsteden in de woestijn die uitpuilen van moderne architectuur en het goede leven. Je komt er de hele wereld tegen en ook op culinair gebied is er veel diversiteit.
Prijs v.a. € 595,-.
Lees meer ....

 

marina.JPG

Egypte Zuid 8 daagse privérondreis

 

Faraonische schatten bekijken en heerlijk relaxen. Dat kan tijdens deze 8 daagse reis naar het zuiden van Egypte. Je verblijft in goede, comfortabele hotels in Aswan en Luxor waar het ook na afloop van de geplande excursies goed toeven  is.
Prijs v.a. € 545,-.
Lees meer ....


 

Egypte met tocht op de Nijl per dahabiyya, 'varen op de wind', 11 daagse privérondreis

 

Op een ontspannen manier genieten van al het moois dat Egypte je te bieden heeft. Een deel van deze individuele reis wordt afgelegd per dahabiyya. Varen op de wind.
Prijs v.a. € 1.355,-
.
Lees meer ....

 

Egypte met Nijlcruise 12 daagse privérondreis

 

Op relaxte wijze bezoek je uitgebreid de bekende en minder bekende  plekken in Cairo, Aswan en Luxor. Tijdens de luxe 5* Nijlcruise trekt het Egyptische leven langs de rivier aan je voorbij. En omdat het tenslotte vakantie is is er ook ruimte om heerlijk te ontspannen aan het zwembad, te wandelen over de Nijlboulevard of verse fruitsapjes te proeven op een van de vele terrasjes.
Prijs v.a. € 895,-
Lees meer ....

Chefren en de sfinx.JPG

Egypte met cruise op het Nassermeer 15 daagse privérondreis

 

De piramides van Giza, de Vallei der Koningen in Thebe, het tempelcomplex van Karnak en nog veel meer,  je ziet het tijdens deze individuele rondreis. Een ander hoogtepunt is de 4-daagse luxe cruise die je langs de Nubische tempels aan het Nassermeer voert.
Prijs v.a. € 1.345,-
Lees meer ....

 

Georgië Compleet 13 daagse privérondreis

 

Bij deze voorbeeldrondreis Georgië, die al bij twee personen door kan gaan, doe je de historische steden Tbilisi en Kutaisi aan, maar staan er ook wandelingen door de imposante Kaukasus en het nationale park rondom Borjomi op het programma. Een goede balans tussen cultuur en natuur met de smaak van Georgische wijn en de traditionele keuken.  Laat je rijden door je privechauffeur of rijd zelf door dit verrassend aangename land. Diverse verlengingen zijn mogelijk. Bekijk hiervoor de 'extra koffers' onderaan de programmapagina.     


Prijs v.a. € 1.185,-.


Lees meer ....

Iran 15 daagse privérondreis

 

Deze Iranreis heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Individueel, maar nooit alleen want overal in dit fascinerende land kom je de vriendelijke en vooral nieuwsgierige Iraniër tegen. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.900,-.
Lees meer ...

Perzië 15 daagse privérondreis

 

Een prachtige ontspannen reis langs de culturele highlights van het oude Perzië. Isfahan, Persepolis, Shiraz, Yazd, Bishapur, Firuzabad, maar ook aandacht voor de natuur, de Qashqai nomaden en voldoende ruimte voor eigen interesses. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.695,-.
Lees meer ....

Iran Noord 15 daagse privérondreis

 

Cultuurhistorische steden aan de Zijderoute, bergen en  adembenemende landschappen. Beleef het in het meest kleurrijke deel van Iran. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.900,-.
Lees meer ....

Rondje Iran, 11 daagse privérondreis

 

Alle hoogtepunten komen aan bod bij deze korte Iranreis. Ervaar de bijzondere geschiedenis van de Perzen tijdens je rondreis door Teheran, Shiraz, Yazd, Isfahan en Kashan. Je verblijft in comfortabele hotels en een auto met chauffeur staan de hele reis tot je beschikking.
Prijs v.a. € 1.995,-.
Lees meer ....

Iran per trein, 12 daagse privérondreis

 

Beleef het eeuwenoude Perzië per trein. Ontdek de 3000 jaar oude beschaving in Teheran, Yazd, Shiraz en Isfahan en ervaar het bedevaartsgebeuren in Mashhad. Lange trajecten worden over het algemeen per comfortabele trein afgelegd, op andere stukken staat er een auto met chauffeur voor je klaar.
Prijs v.a. € 1.450,-.
Lees meer .....

Jordanië 9 daagse privérondreis

Tijdens deze individuele rondreis rijd je zelf in een huurauto of word je door een privé chauffeur naar alle highlights van Jordanië gereden. Wil je ergens wat langer blijven of wil je liever wat luxere hotelaccommodatie dan standaard wordt aangeboden? We regelen het voor je.
Prijs v.a. € 615,-.
Lees meer ....


 

Jordanië 13 daagse privérondreis

 

Petra, Wadi Rum, Jerash, de Dode én de Rode Zee, maar ook de natuurgebieden van Wadi Mujib, Dana en Wadi Feynan zijn in dit programma opgenomen. De reis begint in de hoofdstad Amman. Je krijgt dus al het moois van Jordanië te zien.
Prijs v.a. € 1.095,-
Lees meer ....

Jordanië 10 daagse fotoreis

 

Onder leiding van reisfotograaf Robert van Sluis maak je een reis door het zeer fotogenieke en gastvrije Jordanië. Leer de mooiste foto's maken in de straten van Amman, maak portretten van de kleurrijke bewoners van Petra en fotografeer bijzondere rotsformaties tegen een schitterende sterrenhemel in Wadi Rum ..
Prijs v.a. € 1.395,-
Lees meer ...

fototoestel.jpg

Libanon 11 daagse privérondreis

 

Dit kleine land in het Midden-Oosten heeft niet alleen een zeer gevarieerde bevolking, ook qua cultuur en natuur heeft het het nodige te bieden. En dan hebben we het nog niet eens over de vele heerlijke mezze die je er kunt eten ....
Prijs v.a. € 1.095,-.
Lees meer ....

Marokko 16 daagse privérondreis
 
Neem de tijd om de fraaie koningssteden en het uiterst gevarieerde landschap van het Koninkrijk Marokko goed in je op te nemen tijdens deze 16 daagse rondreis.
Klik hier voor prijsinformatie


 

Marokko Noord 15 daagse privérondreis

 

Met z’n tweeën of met een klein groepje het minder bekende, maar zeker zo mooie noorden van Marokko ontdekken. Genieten van het mooie berglandschap, de zee, de Andalusische sfeer in de blauw-witte stadjes en de koningsstad Fès.
Prijs v.a. € 1.145,-
Lees meer ....


 

Voorbeeldreis: Marokko Zuid 7 daagse privérondreis

 

Het zuiden van Marokko ontdekken. Dwalen door paleizen en kasba's en thee drinken met gastvrije Berbers. Uitwaaien en bijkomen op het strand van het vissersplaatsje Essaouira. Vind je 7 dagen te kort? Breid de reis uit met behulp van 'de koffers'.

Prijs op aanvraag.

 

Lees meer ...

Marokko Koningssteden 9 daagse privérondreis
 
De vier koningssteden van Marokko delen een rijk cultureel verleden maar hebben ook elk hun eigen karakter. Tijdens deze reis verblijf je in elke stad in een sfeervol, comfortabel hotel. Wil je zelf rijden in een huurauto? Geen probleem. Of laat je je liever rondrijden in een privé auto of busje met chauffeur? Dat kan ook!
Klik hier voor prijsinformatie

Mongolië 16 daagse privérondreis

 

Mongolie is een land van nomaden, uitgestrekte, adembenemende landschappen en natuur. Het heeft alle ingrediënten in zich voor een onvergetelijke reiservaring.
Prijs v.a. € 1.795,-.
Lees meer.... 

Oezbekistan 13 daagse privérondreis

 

Meer dan 2000 jaar wordt er al gereisd over de Zijderoute van Oezbekistan. Volg net als je voorgangers het koninklijke pad naar Samarkand en het spirituele pad naar de heilige stad Bukhara.
En vergeet vooral ook het pittoreske in leem gehulde stadje Khiva niet.
Deze reis is te verlengen met een aantal natuurlijke en avontuurlijke uitstapjes. Zie hiervoor de extra reiskoffers.
Prijs v.a. € 1.095,-.
Lees meer ...

Oman 10 daagse privérondreis

 

Sultan Haitham bin Tariq al Said heet je, net als 3 miljoen andere Omani's van harte welkom in zijn mooie, bijzondere en schone golfstaat Oman. Je 10 daagse reis kun je uitbreiden met onder meer extra koffers voor Dubai en Abu Dhabi.
Prijs v.a. € 920,-.
Lees meer ....

Palestina & Jordanië 15 daagse privérondreis

 

Twee bestemmingen in één reis. Twee landen met beide een rijke historie, nauw aan elkaar verwant. Beleef de diverse culturele en religieuze highlights en geniet van de prachtige natuur van Palestina en Jordanië.

Prijs v.a. € 2.295,-. 
Lees meer ....

Palestina Mar Saba.jpg

Tunesië 11 daagse privérondreis

 

In 11 dagen met z’n tweeën of met ’n door jou samengesteld groepje Tunesië door. Je rijdt zelf of wordt rondgereden door een ervaren chauffeur/gids. De overnachtingen zijn geboekt in goede, comfortabele hotels. Deze individuele rondreis langs de hoogtepunten van Tunesië is in overleg met ons aan te passen of uit te breiden.
Prijs v.a. € 1.245,-
Lees meer ....


 

Tunesië woestijn 11 daagse privérondreis

 

Tijdens deze individuele rondreis ligt de nadruk op het zuiden van Tunesië en brengt je privé chauffeur/gids je naar woestijnstadjes, bergoases, zandvlaktes, holwoningen en ‘ksour’. Ook is is er een kamelentocht met overnachting in de woestijn. Maak kennis met ‘le grand sud Tunisien’.
Prijs v.a. € 1.965,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air.
Lees meer ....

 

Tunesië klassieke hoogtepunten 11 daagse privérondreis

 

Laat je gedurende deze reis rondrijden langs de Fenicische en Romeinse hoogtepunten van Tunesië en bekijk de oude steden uit het begin van onze jaartelling en ver daarvoor. Carthago, Dougga, Bulla Regia,.... Natuurlijk worden El Jem en het Bardo Museum bezocht en wordt er aandacht geschonken aan de islamitische cultuur. Ook deze individuele rondreis kan naar eigen wens worden aangepast.
Prijs v.a. € 1.915,- incl. rechtstreekse vlucht met Tunis Air.
Lees meer ....

Turkmenistan 10 daagse privérondreis

 

Tijdens deze reis krijg je de hoogtepunten te zien van dit bijzondere land. Ashgabat, Yangikala, de gaskrater in Darwaza, Konye-Urgench, Merw; het wordt allemaal bezocht.
Mocht je toch langer op een bepaalde plek willen blijven of iets extra's willen bezoeken, kijk dan in onze extra koffers.
Prijs v.a. € 1.455,-.
Lees meer ...

Turkmenistan & Oezbekistan 19 daagse privérondreis

 

Tussen het Turkmeense Ashgabat en het Oezbeekse Tashkent bezoek je voormalige Zijderoute steden, bekijk je eeuwenoude, maar ook gloednieuwe bouwwerken en maak je kennis met de kleurrijke bevolking én de afwisselende natuur. Maar liefst zeven sites in deze twee landen zijn op de lijst van werelderfgoed van Unesco geplaatst. Je krijgt ze allemaal te zien.
Prijs v.a. € 2.295,-.
Lees meer ....

Voorbeeldreis: Hoogtepunten van de Zijderoute, privérondreis
 

Een eeuwenoud netwerk aan karavaanroute's ligt verspreid over Iran, Oezbekistan en Turkmenistan. Deze legendarische Zijderoute spreekt bij veel reizigers tot de verbeelding. Lange karavanen met hoog opgestapelde handel op de kamelen. Zijde, thee, zilver, wierook en tal van goederen werden verhandeld. Maar ook kennis en cultuur werden aan elkaar overgedragen, onderweg en  tijdens de lange avonden in de karavansarai's.  Talrijke cultuurschatten uit de bloeiperiode van het Perzische rijk zijn tot op de dag vandaag nog te bewonderen en komen uiteraard aan bod tijdens deze unieke reis. 

Prijs v.a. € 2.495,-.

Lees meer...

Kalon moskee Bukhara, Oezbekistan - Saffraan Reizen
bottom of page